Monday, May 16, 2011

appreciate

here she comes:)
from farah

nana pun nak wish. gedik!

as you guys can see.. haha

terharu sangat bila ada yang wish aku 'HAPPY TEACHER's DAY'  gambar-gambar di atas hanya sampel shj. ad lagi tapi..malas! hahaha. walaupun aku jadi cikgu kejap jek n just CIKGU GANTI but aku terjaru sgt2! TERIMA KASIH kepada mereka yang wish tu:) <3<3<3

peace n chill:)
p/s: aku penat bertekak n bertengkar dgn mereka yang x faham tugas seorang cikgu n situation cikgu-cikgu di malaysia ni. seteruk mana cikgu anda. sebenci mna cikgu anda. he/she is still ur teacher. so, please respect ur teacher:)


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

asma nur atirah said...

puteri..
happy teachers dayyy. hehe :)

Liza Razak said...

hepi teacher's day to u too...saya dulu mase habis skolah teringin gila nak jadi cikgu ganti..ehe..tp x dpt

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kan cikgu dah marah ehehe ;)

cikgu nak pesan ni..makan la jgn smpai tak makan bile bersama paper hehe..

jg diri adik puteri..

puterinuraqiliah said...

asma: thanx:)

kak liza razak: x pa.. cuba next time:)

pinkymomma: hahahaha..x do r mrh mna pun. okayh:) thanx a lot!