Tuesday, April 5, 2011

terEXCITED dalam debar

title entry ni x tau kena mngena or x. okie dokie. hari ni aku off. cuti satu hari sbb aku kena ambil
UJIAN MEMANDU JPJ.


sumpah cuaaaak! tapi nak bagi some bad comments here. bukan complain ek. as pengguna yang bijak.pfft;p poyo x? ok. mostly kerani di *** SANGAT kurang SOPAN. cikgu-cikgu di situ juga sgt bersopan santun.. jgn tertipu.kureng mesra gitulah.

sungguh HOT pagi tadi. sangatlah HOT. semalam aku dh call tmpt aku bljr memandu tu n aku ckp 'tolong jemput sy di rumah. sy x ad transport ke sana. terima kasih banyak-banyak'. sungguh sopan santun aku ni.ahaks!    kerani tu ckp..'ok, nnti ad cikgu yg hntr msg'
aku tunggu dri pkul 3 ptg smpi pkul 12am. x de sapa msg ckp nk ambl aku. biasanya ada tapi x ada pun semalam! pagi..aku tunggulah org dtg ambil. tapi until 7.45, x ada yg jemput! nasib baik neighbour aku ada, unty miza. beliau tolong hntrkan aku. sakit hati betul lah.. eh..ish2..ASTAGHFIRULLAHALAZIM.. minx dijauhkan SETAN DURJANA itu. sampai sana. daftar, ambil no giliran.
pfffftt..aku punya sesi 2. pkul 11.30 strt.org ke lima:)
tapikaaaan. ad probs sket tadi. so, aku punya turn pkul 2.35pm! wht daaa? nasib baik aku LULUS dengan atas pagarnya. 17 over 20. ALHAMDULILLAH..amin!

ok. ABAH dah bagi green light kat aku. boleh drive pi PUTRAJAYA 30 april ni. sukanya aku. nak tau x?
masa drive tadi, kaki kiri aku menggigil smpi ssh nak control clutch. sedihnyaaa.. tuan JPJ yang baik hati bagi sy lulus. terima kasih byk2!

conclusion is IM SO HAPPY because I'M DONE MY TEST DENGAN JAYANYA!!!<3<3<3


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

Anis S. said...

Whoaa tahniah Puteri! Anis tak test lagi. Minggu depan. Risau gila ni. Cuak =.=

tiyah said...

wahh !! best !! nanti bole laa tiyah p jln2 nan akak kn ? hehe .

puterinuraqiliah said...

anis s: good luck!

tiyah: no probs dear^^

aniswany said...

waaa congratz ;) jelesnyaa,sis xda lesen keta lg.bru nk dengar ceramah nih..takot2 =.=

puterinuraqiliah said...

ooohh..before ni sy dh fail tapi...kali ni lulus;)