Wednesday, April 20, 2011

mereka yg aku nak jmpa sgt-sgt!

mesti korang teringin jmpa org yg korang nak sangat sangat sangat jumpa!
betul x?
kan kan kan

ni budak kelas time form 3. TIGA IBNU HAYYAN. miss them so damn much! especially WAFA si gila tu. hahaha
my bestfriend yg sekarang ni dah duk kedah..

cik asma:) my bestfriend masa kat SESERI dlu. sayang dia laaah
Pn fazidah, guru memasak ku! byk kenangan ngn dia! adik aku practice masak pun ngn dia. mmg kitorg kamcing sgt!
 
nana n her family. paling rindu unty chom(nana's mom)! teringin sgt jumpa beliau! (ayt skema jap). memang teringin sgt2. aku pun x tau kenapa. pelik betul~,~.. mmg happy betul lah family ni!

of course si pakcik tua ni aku nk jmp>,<. btw, dia bukan SBF aku. dia BF aku jeeeek! hahaha

nenek RENA ku! rindu kau tahap maxima. rindu nak kacau kau! hehehe

my dorm mates waktu form 4! zaiha (terengganu), syai(serendah), one(kelantan), mayam(gombak), ain(KL) n shellen(kajang)
si adik yg perasan tinggi ni, Atikah Norsham atau lebih dikenali sbg tieka. kau lupa akk ek. x pe2.huh. sob2. ni lah junior yg menggedik ngn aku time kat seseri. ke akk yg menggedik ngan kau? whatvea.



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

tetiba rindu zaman sekolah dulu la....;-)

wafa nur nadjwa said...

yey! aku gila! mmg pon! hahahaha