Thursday, April 21, 2011

Malaysia's Next Top Female Blogger by Sandra Azwan


Hey girls, do you have what it takes to be the next Malaysia's top female blogger2011? More details coming soon, this contest should be a fun way to show off your true personality and most importantly your blog & get a chance to win a great+ exclusive prize!! Feel free to spread the word around as every little bit helps, Thank You!! by Sandra Azwan
INFO: Salam & hello.....untuk pengetahuan anda, contest ini akan berlangsung tidak lama lagi dan ini merupakan salah satu cara untuk saya dan komuniti masyarakat untuk mengenali anda dengan lebih dekat lagi! Sebagai seorang pereka fesyen, saya berasa bertuah kerana dapat menghasilkan rekaan untuk golongan wanita dan pada masa yang sama saya dapat menterjemahkan hasil rekaan saya berdasarkanpersonalitycharacter dan aura si pemakai dan ianya bukan satu tugas yang mudah. Ok, straight to the point: Kita sedia maklum bahawa blogger seperti Hanis ZalikhaFatin LiyanaCik Epal dan Yuyu Zulaikha (these bloggers are truly the spokespeople for a new generation of women) mempunyai personaliti dan cara mereka yang tersendiri didalam arus dunia blog ini dan adakah anda juga memiliki 'x-factor' sama seperti mereka dan yang dicari oleh saya selama ini?

ok. mesti ramai yg TERPEGUN kan! igtkan Next Top Model jek ada. BLOGGER pun ada k! syoooook! okie dokie. Sandra Azwan is a FAHION DESIGNER. Actually, contest macam ni elok bcoz kita boleh tambah byk kenalan. ye daaak? kalau ramai kawan, baru syok! sentap aku kalau ramai kawan! hehehe. 1000 kawan pun x cukup k. kalau boleh biar berjuta-juta juta juta! senang minx tolong. kan kan kan.Sandra Azwan? siapakah itu? korang x kenal ke? alaaaa.. yang tu. tu. kalau nak tau sapa Sandra Azwan ni, klik lah nama dia. hehe. btw, jgn join contest ni sbb nak POPULARITI k. x elok tau! niat baik, dibalas baik.

CHILL!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

HonEyBuNNy said...

hehe...macam2 dunia blog sekarang kan...

apa pun kita support..ngeh3

SANDRA AZWAN said...

Salam...terima kasih yer puteri..;-)

SizZLing SuZai said...

Wahhh..bestnyer mau join tp....hemmm xd mase lol~ gud laq utk awk ek..sbtw, thnks 4 following mine erk ^^ maybe its not too late for me to appreciate it now.