Sunday, April 17, 2011

ini cerita lapuk. my students kena denda

ini cerita lapuk! abaikan. ok. hari khamis lepas, aku dah mendenda 3 orang students ku! kesian mereka. aku yg denda, aku yg kesian. nak buat mcm mna. sapa suruh nakal sgt! mereka bertiga kena denda berdiri kat luar kelas n tulis something kat papan putih

terimalah muka ku yang garang ni;p

hodoh sungguh rupaku!


tulis lagi..

pemalas sungguh mereka. baju putih yg sebelah knn tu bukan ek. dia sngaja dduk situ

saya janji saya akan banggakan ibu bapa saya:) good rite?
hari jumaat. happy sket. yea kot! hahaha. 

terimalah muka happy ku:D

bagus students ni. aku suruh buat crossword puzzle(yea kot.ahaks!)

mereka siap dlu:)

tekun sungguh!
habis waktu sekolah, aku terus gerak ke ALAMANDA dgn students ku dari kelas 1 Azam Bestari. mereka ialah Farah Izzaty, farah hanani, wana n wani:) lepas tu barulah yg lain dtg.

guitars..

nmpk mcm sebaya x? hahaha

lunch ku!

si kembar, wana n wani

HOP! my fav movie:)

aku dh strt cair ngn justin bieber ni!

with them.well, aku rs aku nmpk muda kot:D

thats all for today n thank you:D


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

8 comments:

nur athirah said...

jelez meyh !! huhu . gitar kat blkng tu cun ! tanak beli untk tiyah ke ?

khairunnisa ♥ said...

haittt >.<

comel gila cikgu diorang ^_^

**(^-^)** cikgu, jangan denda saya eyy :)

puterinuraqiliah said...

tiyah: hehe.jgn jeles! tggu akk ada rm sejuta dlu!

kak nisa: hahaha..comel? x r.. biasa jek/

ryena asyran said...

hoho chekgi ngan anak murid lbey kurang sama :D

puterinuraqiliah said...

hhohooh..hehe..tau x pe!

efi said...

cikgu cool! :D :D

puterinuraqiliah said...

efi: tgh coooool!

efi said...

haha takpa, stay cool cikgu cool :P