Sunday, April 3, 2011

hang out with my GF

terimalah muka hodoh ku!
skejapnya masa berlalu. hai koraaang! nak story morie sket ni
sabtu lps, hang out  ngan my sayangnesssss, nur zulaikha khaidzir, merangkap BFF n GF aku! hahaha


her mom, unty norisah, fetched me n sent us to MINES. ad apa? tau kan psl KARNIVAL JOM MASUK U. kitorg pergi situ laaah. dgn kwn dia.syaidatul. pusing-pusing dlm MIECC tu. sampai naik bosan kitorg ni. lps tu pegi pusing2 kat mines. makan, ambil gmbr, terjah phone (nak xperia or hazel~.~), masuk butik baju (x beli apa pun) n main bowling! woooot! best! balik dlm pkul 6 lebih~,~


mlm tu, lps mandi n solat maghrib, kitorg sama2 tibai komik n novel sementara tggu uncle khaidzir(her dad) balik. x silap dlm pkul 9 lebih bru kitorg keluar ke JUSCO CHERAS SELATAN. jauh tu.. dari Bndr Sri Putra ke Cheras Selatan. kan kan kan. uncle khaidzir nak belanja makan kat johnny's restaurant n tgk movie! before menternak lemak, aku, zulaikha n her lil brother, eirfan, pergi tgk2 tckt movie. we're decided to watch HOP (citer rabbit tu) at 12am. midnite movieee! 1st time dlm hidup aku tgk movie tgh mlm. superb best! lps tu terjah ke popular to buy some novels. zulaikha menggatal nak beli novel. padahal before ni dia bru je beli 2 novel n dia beli lagi 2 novel~,~...


setelah menternak lemak smpi nak pocah perut eden ni, bersama2 lah kami tggu di dpn tgv smpi pkul 12. ok. bosan. ad green box! unty n uncle bagi green light! ap lagi...karoklah aku n zulaikha. melalak lalak. pfft;p suara kami yg kurang merdu sudah cukup menghilangkan kebosanan kami. half n hour melalak, snap2 gmbr. unty norisah belanja mkn popcorn. aku n zulaikha share large popcorn. woooahh! tapi aku rs aku yg hbskan sorg~,~... aku sgt KUAT makan. tadi dh mkn smpi pecah perut pun still boleh mkn popcorn ok. aku igtkan x ramai yg tgk midnite movie. ramai juga. penuh jugalah cinema tu. ad 1 family tu, semua ank branak ad. yg plg kecik x silap 3 or 4 tahun. bagus btul parents dia ni. ish sih ish. tappi..ramai couple r.pfft;p


korang.. movie HOP sgt best. aku rs mcm nak PELUK PELUK je rabbit tu! candies sgt byk! suka aku tgk chocolates n candies byk sgt. rs mcm nak masuk dlm movie tu n makan chocolates tu. kenapa mesti MAKAN? hhuhu.. ok..pkul 2 pagi baru smpi rumah. sangat penat!! 


p/s: Im really had a great time with zulaikha n her family. best sgt smpi x terkata apa. kalau sleep over kat rumah unty norisah mmg perut aku sentiasa penuh. boleh kurus aku mcm ni -__-" syooook habis! thaaanx a lot n a lot to zulaikha n her family. mereka semua dh mcm family aku sndiri:D



my lunch^^..
di popeye. perasan x..tgh2 kami tu org sedang berdating.haha..!
aku main bowling setelah sekian lama menyepi diri dlm sukan bowling~,~
my dearest bff pun pandai main bowling..she beat me:p
sorang keding dan sorang tembam


aku mmg stalker..!
eirfan danial, budak byk cakap. hehe
us at Jusco Cheras Selatan. dh mcm adk bradik sndiri pun ad!
melatah udang.. aku tukang habis steamboat ni~.~
menternak lemaaaakkk
goyang..goyang..
candid!
uncle khaidzir n unty norisah<3
aku n zulaikha x sabar tggu ini movie keluar!!!
karok2..lagu jangan bilang cinta^^

aku pun nyanyi k;p.jgn jeleees

bukan aku punya dua2 ni..

hodohnya muka aku~.~
chillllll from us^^






Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

Me said...

patotla cikgu tak on9 sehari
jaln2 rupenyer

Anis S. said...

Fuhh jauh perjalanan tu. Haha seronok la kan dapat jalan jalan :)

efi said...

tulisan kecik nya syggg

puterinuraqiliah said...

me: heheh..yes dear. berjalan2 jalan

anis s.: mmg seronok sgt!
efi: alaaaa..mls nak betulkan:D hehe