Tuesday, April 12, 2011

Farhana Malek nak bagi hadiah ni!


saya join FARHANA MALEK punya segmen:) bila tgk ANIS S. punya blog psl ni. teringin gak join^^


Sapa nak join, sila ke FARHANA MALEK punya blog:)

Saya follow blog Farhana Malek kerana suka header dia. comel sgt walaupun just gambar pokok n owl. I LIKE ok!plus2.. ada gambar bdk comel! nmpk x budak kecik yg pki baju melayu warna turquoise tu? comelkan! happy go lucky jenext, FARHANA MALEK punya blog simple, berwarna-warni, ceria jek.. bak akta bob AF tu. MESRAAAA..
bukan setakat dapat ganjaran je. dapat di bloglist kan dalam senarai blog dia:) suka I! kalua jengah blog dia ni memang sejuk mata memandang. sukalah blog dia ni!

Dear Farhana Malek,
boleh terimakan I punya alasan tu? bolehlah ok!

bubye<3<3<3




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

Farhana Malek said...

hyeee! thanks a lott!

kenapa kecik bebeno tulisan tu. ingat mata hana mata power puff girl eeeh? haha. tak pe tak pe. still boleh baca. bak kata bob, MESRAAA :D

thanks a lot dear. hana dah list kan blog you. lepas ni blog list u pulak ok :) thanks :D

Farhana Malek said...

PERHATIAN

KEPADA SEMUA YANG JOIN SEGMEN FARHANA MALEK PADA 11.04.11, SILA HANTARKAN NAMA PENUH, ALAMAT DAN NO.HP DI FB HANA.

nak hadiah tak? haha.

puterinuraqiliah said...

farhana: ur most welcome! dah listkn ke! seronoknya!!!

Farhana Malek said...

untuk pengetehuan semua, hana mintak details tu adalah untuk memudahkan kerja hana nak bagi hadiah pada pemenang. tapiii. hana belum lagi pilih siapa yang menang. harap maklum ok. hana mintak details tu dpd semua yang join. tarikh tutup 14.04.11. hana akan umumkan siapa pemenang pada 18.04.11.

harap maklum. text umum.