Monday, April 4, 2011

ada satu cerita boring

cerita ini bukan utk menunjuk-nunjuk ataupun membangga diri. harap maklum:) saya perasan yg saya ni tak comel dan tak cantik:)

masa perhimpunan rasmi hari isnin( ni kali pertama aku join perhimpunan rasmi as a CIKGU), Pn UM Taksiah, PK SMKPP18(1) umumkan guru-guru ganti kat skolah tu.
x silap nama aku dipanggil kedua terakhir. nak dijadikan cerita, masa nama cikgu lain disebut, bdk2 2 x de pula nak kecoh2 except kak suzy n kak tikah. muka aku dh merah padam~,~.... diorg 'bersorak' smpikan Pn. Um mrh diorg. 'padan MUKA'!hahaha..
sumpah malu. bayangkan muka aku turn red!..hanya org tertentu yg selalu tgk muka aku bertukar kemerah merahan. 

apalah budak-budak ni..buat malu aku jeeek. masa nak gi mkn kat kantin, aku ikut skali kak suzy n sorg akk yg bru msuk(x igt nma).. smpi kat kantin ada kak mas. 

kak mas: ni nma sapa?
aku: puteri
kak mas: oohhh..ni r puteri yg bdk2 2 bising pagi tadi..
aku: eeeerrrr..gediklah diorg tu kak
kak mas: tu laaah.. nma awk kena sebut jek, suka diorang semua
kak suzy: biasalah tu..cik lagi. muda sgt lak tu
aku: hehehe..malu giler tadi kak..
kak suzy: ramai peminat ni.hehehehe
aku: :)(tersengih2 mcm kerang busuk)

masuk kelas 1AB,
husni: cikgu ramai peminat hari ni^^
aku: byklah kau..;p

haha..siot betul~,~..I hate this situation..bukan aku x suka jadi famous..terharu koraaang! tapi kdg2 rs annoying giler;p

p/s: test jpj-____-"



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

Aidiel F Rosdi said...

wah....aku pun cikgu juga.
tp x sehebat ko.
aku hndle tucen je..

kalo kt skola msti best an..
waahhhh..
:D

Anis S. said...

Puteri hot stuff! Haha

tiyah said...

waaah ! org tu dah ramai peminat laa . haha . miss u kak . hehe . 3 hari tak ngadap blog awk ! :(

puterinuraqiliah said...

aidiel: hahaha..mna aku tau;p

anis s.: mna ada...saya biasa jek^^

tiyah: hei kamu....rindu kamulah!