Wednesday, March 23, 2011

terima kasih semua.

perjuangan kena teruskan. hidup lagilah. aku baru je lepas fasa 1. ad byk lagi yg dtg lps ni. I need to workhard more n more aftr this. terima kasih result sbb sedarkan aku utk x jadi peMALAS nak study lps ni. hahaha. *saja nak happykan diri

mungkin bukan rezeki aku *ayat sama je.. walaupun result teruk tapi aku tetap bersyukur. ALHAMDULILLAH. sekurang-kurangnya x ad C, D, E or FAIL. cuma A je x cukup. x apa.

CONGRATULATION to all BELLATRIXIANS sbb kita dah dapat kalahkan ASIS n jadi best school kat wilayah*yeke? mcm x caye je. ni sekadar hint. x tau lagi yg sebenar benar. muka cikgu-cikgu semua mmg happy tadi. at least x delah teruk mana sekolah kita kan. kan kan kan.

saya punya berapa? nak kongsi ke? bolehlah. buat pengajaran utk diri saya dan bakal2 calon SPM. nampak x? *muka x tau malu tunjuk slip. kalau straight As x pe gak nak tunjuk:p..adoi! actually sgt terkejut SEJARAH dpt A+ sbb masa paper sejarah mmg x ad confident lgsg. objektif byk cincai. ad math saya B. lagi x percaya sbb setiap kali exam fail. at least ad peningkatan mendadak kan...

klik gmbr utk tumbesaran. saya mmg x malu nk share duka cita saya. terukkan? mcm mna nak minx pharmacy mcm ni. ni kan nak gie oversea. angan-angan je lah

from cikgu2 seseri!^^

bunga ni pun dri sekolah. pihak sekolah dh dpt byk duit sejak jdi sbt. beruntung batch ku

walaupun aku x dapat result yang gempak-gempak, aku tetap bersyukur. amin..

CONGRATULATION to my BFF
Nurul Hidayah Zainal (5A)
Nadia Fatehah bt Abu Bakar(8A)
Ashraful Nil bt Ahmad Musadad(6A)
Nur Aziatull bt Fadzil(9A)
Asma Nur Atirah(8A)
Nor Masrina Omar(7A)
Syazwan Sazali(5A)

Congratulation to all Bellatrixians yg dapat straight As for SPM n to all kawan-kawan saya:D
yang x dapat straight As pun..CONGRATULATION!

p/s: sedang memikir n pening kepala nak choose course ap.

pembetulan: still x dpt beat ASIS! geram betul!!! btw, cogratulation to SASER coz 174 studnts dpt straight As.


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

7 comments:

tiyah @ yaya said...

wat ???!!!!!!!!!!!!! mcm tu ckp trok ? akak demam eh ? ok la tu .. err .. sy sugest akak amek course medic . tak pon frmasi . tingkat kan martabat org mlayu lam bidang prubatan :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hey budak pandai..alhamdulillah tau..u did very well sayang..

congratz ya!

puterinuraqiliah said...

tiyah@yaya: teruklah. kawan2 akk dpt lagi better dri akk. medic? akk mmg x minat medic! kalau pharmacy ok lah..

pinky momma: thank you very much!

tiyah said...

jgn pkir org . kalu tiyah laa , epi sgt dah tu . u superb kak !! syg la akak tak minat medic . hehe . bile dah bkak frmasi nanti bole laa tiyah dpat ubt free :P

puterinuraqiliah said...

hehe..thanx dear^^ akk mmg x minat medic. geli tgk darah n organ2 dlm bdn..

okie dokie:D haha

Anis S. said...

Tahniah puteri! :>

Hanis MY said...

Wahhhh tahniah! result sgt cun naper nak sedih2... u go girl! sorry akak lama tak bw huhu...