Monday, March 21, 2011

terharu n apreciate sgt2!

muka ku terpampang bosar2 kat blog kak tulus~,~ nmpk segala jerawat di muka. hahaha





nak je letak satu entry ni tapi x muat.kena r crop2 sket. x pelah
sangat sangat terharu dgn kak tulus. bukan semua org yg kita nk knl boleh terima
lagi-lagi org mcm saya ni. suka borak-borak, sibuk tnya itu ini, sibuk2 nak tau mcm2
sometimes aku ni annoying sgt. smpikan ad org tu pernah ckp aku ni annoying sbb friendly sgt. 
ok.apa org nak ckp aku kisah. tapi betul kot kata kak tulus ni.
aku senang rapat ngn org walaupun bru knl:D hehehe
satu anugerah dari tuhan buat aku^^ amin..Alhamdulillah

thanx kak tulus coz sudi berkawan ngn saya yg sgt annoying ni:D hehehe

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: