Wednesday, March 9, 2011

spm candidates 2010. alert!

KURSUS PERGURUAN LEPAS SIJIL PELAJARAN MALAYSIA(KPLSPM)





kepada sesiapa lepasan spm 2010 yang teringin nak jadi cikgu tu, mai r buat permohonan ni. tapi before tu, korang kne ad no. pin. sila beli slip bank BSN di mna2 bank BSN dengan harga kalau x silap RM6
untuk maklumat lebih lanjut sila klik sini

p/s: aku pun nak try mohon r. mna tau ad rezeki kan:)

thank you semua


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

imnabila said...

mohon jangan tak mohon ~

gud luck tau :)

Anis S. said...

Weee. Anis nak mohon. But but, parents cakap tak payah -.-

puterinuraqiliah said...

imnabila: yup2! try luck! hehehe

anis: alaalaa..x pe. maybe ur parents know wht is the best for u

tulus sweet said...

ni semua akak dah lalui ni..memang permohonan part guru yang paling akk harap sangat dapat..:)

ALL THE BEST!

puterinuraqiliah said...

kak tulus: yg akk dpt gie china tu melalui permohonan ni ke?