Sunday, March 20, 2011

shafiza johari

shafiza johari, another entry for you^^
not me lukis doodle tu. hehe. I took it from tumblr r dear:) hehe. comelkan!
utk makluman semua, kami berdua ni bukan classmate or co-curi club mate 
memang x ad yg mate r. just schoolmate
tapikaaan. kami agak rapat masa sama-sama menaikkan sekolah SMK Putrajaya Presint 11(1). 
kan efi kan. hehe.miss you sgt2! bila mau jumpa ni ♥ ♥ 

budak comel ni suka makan lasagna. oohh yeah. aku pun! hehehe. pantang nmpk lasagna especially lasagna yang umi buat. gerenti licin!
kami pun dua-dua kuat makan. suka makan. suka sangat makan. suka sangat sangat makan. 
*apalah aku merepek ni*

efi, cantiklah u pki shawl. nnti kita shopping shawl sama-sama nak x? hehe.
RINDU KAMU KETAT-KETAT
dah lama x jumpakan. almost 2 years. ke dah 2 years? apa2 pun lebih setahun!
huhuhuuhuhuhu..


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

LehaMY said...

wah! . dah lama tak jumpa kawan eh . nanti ambillah masa yang sesuai . jumpa kawan . hehehe :D

puterinuraqiliah said...

nk cri msa plg sesuai^^

shafizajoe said...

pu3, jd cacat kang blog hang ni letak my pics tu T..T haha yeahhh rindu sama lu lagi banyak woo. btw rsult nnt efi amik kat ptrjya, not kl. so tak boleh la kot g ts nnt :'( but im sure one day we'll go out sama2. ;)

btw pu3 telah membuatku meleleh airliur ni haa tringat mkn lasagna kat taman time f3 dulu. aktiviti belajar santai2 ke apa ntah dah lupa. adoi lama ngek tak jmpa!

puterinuraqiliah said...

haha..x pe..cacat sket je! kui3..
alaaa..ambl kat putra kee..x pe2..nnti kita ttpkan satu date utk dating k:) hehehehe..

oohhh..tu! rndu nak mkn lasagna~,~