Sunday, March 20, 2011

seorang lagi yang cari masalah dgn saya


actually, nie entry aku time aku form 4 dlu. ntah kenapa anonymous ni rajin sgt bukak entry aku yg dh berkurun lamanya.

lps tu tinggalkan commet mcm ap je. 

buat anonymous tu,
kucing awak bagus sgt ke? x heranlah kalau kucing awak tu bijak sgt smpi boleh buat folio endangered ecosystem ni. btw, saya tension buat NATANG ni sebab cikgu biology saya nak lain drpd lain. dia x nak yg sama je. ok. terimakasih comment blog sy^^

peace no war:)


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

D-SIM said...

tapi..perlu ke org mencarut kita balas dengan mencarut gak ?

puterinuraqiliah said...

aku x mencarut. ad ke aku mencarut? x kan..