Friday, March 18, 2011

sayang teacher:)

pernah rasa terharu tak? pernah tak? mesti pernah kan. semalam, di taska. budak-budak x ramai. so, aku n kak ros plan nak buat karipap. first time buat karipap sendiri..! biasanya aku beli. x pun abh n umi buatkan karipap. kali ni aku buat sendiri! uli sendiri. buat inti sendiri. kak ros tolong aku^^ thnxxxxxx a lot! nak kelim..aku mmg reti buat. abah pernah ajr. tapi x sehalus abh punya.. abah buat halus, kemas n sgt cantik. aku buat? bosa2, x kemas sgt n burok! hahaha..

bagi budak-budak ni rs karipap masa minum petang.

Tina( 6 years tapi mcm dh bosa..matang!) : teacher! sapa buat karipap ni?
aku: teacher ngan teacher ros lah. kenapa?
Tina: sedaaaaaaaaap! esok teacher buat lagi boleh? (sambil menunjukkan muka annoy dia)
aku: hehe..sedap ke?? first time buat menjadilah ni. boleh2 tapi hari lainlah. esok kita buat muffin kukus yea.
Tina: Muffin?! yeaaaaaaaaah!!!.. sayang teacher! nnti nk main game handphone teacher boleh?
aku: boleh2..makan cepat!

lps aku bagi Tina handphone BUROK aku. x nak bagi handphone fav aku..sayang! nie dialog kitorg lagi

Tina: teacher pu3 kerja kat sini lama ke?
aku: x lah. kejap je.nnti teacher kerja tmpt lain.
Tina: alaaa..nnti x dpt main game lagi. teacher baik..
aku: mna ad.. teacher garang r.
Tina: x lah. ish teacher ni (sambil pkul aku)..
aku: adeh..ish tina ni! (sambil cubit dia)
Tina: sayaaaang teacher!

ok. aku terharu ngn budak ni! sayang dia weeeeii!!! aku selalu berCERITA dgn dia. best sgt:)
diorg suka aku buat karipap n muffin:) hehehe
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: