Friday, March 11, 2011

saya admire mereka:)

Tulus Sweet

suka nama akk ni:) hehe. bukan sebab akk ni cun melecun. sbb dia study hard nak gie belajar kat negara org n finally she had done it! now, akk tulus sweet study in Beijing, China. 
akak ni friendly n x lokek:) agak2 dapat x gi CHINA n jmp akk tulus ni. x pun terserempak kat area nogori ni ke.. kualo pilah ngn nilai bukan jauh ngat pun. dokat je..kan kan kan:D hehehehe..

Diya Nadia

akak gorjez yang ada dua orang putera. Miqail Darwisy n Rifqy Danish. bestkan nma anak akk ni^^ suka dia share psl how to make up. awet muda.. psl beauty lah senang citer. hehe. dia pun sememangnya gorjeeeeez! aku rs kalau aku dpt jmp akk ni..terbeliak dua biji mata aku ni! hehehe.. habis blood pressure aku naik mendadak. momma gorjez suka warna pink n she makes me fall in love with pink colour! pelik gak aku ni.. maybe slallu singgah blog dia n tgk blog dia yg pink2 gitu..buat aku jatuh cinta sama pink! owwhh akk yang sweet pinky, thnx share mcm2 n sudi jwb soalan2 merepek kerepek sy:D love you<3


akak ni tgh smbung her study in JAPAN:) dia byk cerita psl life dia kat jepun n korang semua akn rs mcm nak sgt2 gi JAPAN tu!!!! paling best bljr bhs JAPAN r. yang aku tau just arigato, sayonara, konichiwa, sensei, senpai, chan. tu jeeee. aku igtkn akk ni mmg orang jopun. rupa2nya x.. orang malaysia:) hehe..comelkan dia. putih melepak. hubby dia pun comel mcm dia. memang secocok r diorg. x caya? pergi r blog akk ni.


her name is khairunisa. pharmacist to be. coming sooon. dia baru hbs practical n sedang bercuti-cuti. hehe. cerita akk ni about pharmacy makes me want to choose pharmacy aftr SPM. thnx akak sudi share cerita n selok belok seorang ahli farmasi. akk ni pun rajin buat kek cawan. siap bagi resepi!!!! woaaaahhh..suka r akk ni:)

p/s: sorry stalk gmbr akak-akak semua:)

eheh..perasan x..semua bagi inspirasi kat aku dalam hidup:0 sukasukasukasuka!!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

tulus sweet said...

ishhhhhhhh! jangan macam ni..akak terharulah.........
akak sentiasa doakan semua merasa apa yang akak rasa sekarang. especially yang masih tercari2 personaliti diri masing2.

untuk akak hana sakura jangan give up. tulus will pray for u and your family there at japan safety.

puteri. kenapo tak koba ekau orang noghoghi!? haha

puterinuraqiliah said...

alololo..x pe..skali skala:) im still searching my identity!

eden bukan org noghoghi.. hehe.. dduk je kat nilai ni haa.. mak perak, ayh johor:) hati dh lekat kat noghoghii kot.

tulus sweet said...

ni slalu makan gulai lomak cili api tak ni? kalau nak jadi orang noghoghi kono tahan podeh...

(hehe sorrylah akak kalau dah cakap noghoghi memang takleh stop)

:D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hukhukhuk..pagi2 check bloglist..
terharu~
tenkiu dik =)
lurve u too tree pot.. ;p

doakan citer2 puteri nk g obersi ditunaikan..usaha tgga kejayaan yang..

utk hanis..smga kamu slmat dsana..
aih risau2..

hugs~

puterinuraqiliah said...

kak tulus : makan...fav lagi tu!podeh x heran r..petik jari je. hehehe..
x po2..sy pun nak blajar loghat noghoghi nie haaa:)

pinky momma : amin..insyaAllah kak^^