Monday, March 28, 2011

lukisan hodoh

masa form 3 dlu. aku rajin berYMing ngan kakak ku bernama NABILA BAHRUDDIN
zaman kanak-kanak ribena! hehee*padahal dh besar panjang
so, kegemaran kami melukis 
antara lukisan hodoh kami

time ni kami sama2 anti sorang cikgu disiplin ni*aku yg pengawas ni pun anti cikgu tu. lukisan ni digambarkan di sek kami. depan menara jam. budak kecik tu x silap harry potter n yg terbang tu superman. haha! mengarut kot!


not sure either lukisan ni kitorg sama2 lukis or not~,~

tengah2 tu harry potter.. rambut dia terbakar sbb dekat sgt ngn matahari. *masa ni tgh x matang sgt-__-"

tepi pantai..digambarkan sebuah kelapa jatuh ats kepala nana. aku ialah tukang tgk! hahaha..siot sungguh!

rindu nak berdooodle ngan nana kat ym walaupun HODOH tapi tinggalkan kenangan. 
best tau melukis tanpa rs segan dan silu.hahah!!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

tiyah said...

haha . cntekk jgk . very the colourfull . haha :P

Aidiel F Rosdi said...

haha..mcm2..
patut la kau pndai jage bdk!
bdk suke ni.
hahaha...

harry potter.
superman? tu sumpah lawak.aha :D

tiyah said...

hey kak . check in my belog + click sweet 17 story [pages] hve someting 4 u . sblom tu sori laa if u tak suke ..

puterinuraqiliah said...

tiyah: haha! agaklaaah

aidiel: aku ni x arif sgt jga budak. menyakat budak mmg reti lah! hahahaha... 2 r..idea zaman bdk2!

noorcahaya said...

doodle kt ym mmg seronok , lg2 bab padam drawing orng laen :D