Wednesday, March 23, 2011

kenapa dan mengapa

aku bersyukur dengan result spm tapi kenapa bila org tnya result mesti aku menangis!
aku x tau ap yg nak dikesali lagi. aku x tau kenapa nak menangis. semua org yg call tnya result or tnya di FB, mesti mengalir air mata ni

huhuuhuhu

p/s: dln seminggu ni maybe aku masih dlm berduka. menangis je keje rasanya walaupun bersyukur.
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

tiyah said...

manusia ade perasaan kak :) result akak dah cntekk dah . trust me .

p/s : donno why , tiyah rase have something special with u . n tiyah akn salu sokong akak .

puterinuraqiliah said...

mmg cantik tapi akk sedih sgt2.

hehe..ap yg special dik oi. akk biasa2 je... result spm pun x hebat mana. biasa jeeek thnx adik! akk pun akn sokong awk slalu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

puteri: adik ku..jgn la menangis nangis..kamu dh dapat yg terbaik okeh...
peluang ke IPT sgt2 cerah..

puterinuraqiliah said...

alhamdulillah..insyaAllah kak nadia:)