Wednesday, March 2, 2011

Kalau saya buat meetup. anda nak join?

terjumpa this post kat blog ini. adik comel ni nak gatherkan bloggers. mcm best^^
so, I joined! saja nak tmbh kawan. kawan biar seribu, musuh jgn dicari. ok! jom join ramai:)


Hei Ho!
Tak mampu sangat sangat nak buat contest lagi.

Yes. Aku tak lah sefemes mane.
Tapi hope sangat sangat ade yang mahu join kalau aku buat meet up.

Motif. Aku nak kenal dengan pembaca dan blogger blogger laen.

Terbuka untuk semua yang berblog.

Terutama sekali blogger dari yang berdekatan dengan KL.
Yang mudah untuk ke KL.

Jadi anyone?
Yes terbuka untuk semua.
Ajak lah ramai ramai.
Lagi ramai lagi syok kan?

Jom lah!
Ye!

Syarat? Tak de syarat langsung!
Just nak merapatkan hubungan silaturrahim saje.

Tarikh dan tempat itu akan dibincang bila ada feedback dari korang.
Dan kita akan bincang bersama.

Heboh kan ye! :)
Geng eh!

And bagi yang sudi nak join.
Letak kan post ini di blog anda.
Alah semata mata untuk mengajak ramai lagi orang pergi.

Sapa sudi nak join.
Letakkan komen di entry ini ye.

Thanx!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

6 comments:

AyinAyob said...

thanx tau :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alar area KL le plak..cmner nak join? hurmm lik KL pun x tau bile lg nih dik..huhu
nak join jg..cam best jer dpt gather ngan blogger lain..

puterinuraqiliah said...

ayinayob: welcome dear^^

pinky momma: hehe.. x pe r. join je.. mna tau buat time akk blk kl:)

Hanis MY said...

bestnyaa kalau dekat kompem akak join!

khairunnisa ♥ said...

I can't join =.="

AyinAyob said...

awak awak. pasal meet up ni tak ramai yang nak join lah :( so kalau mahu. kite jumpe berdue. :) hehehehe. mahu?