Wednesday, March 16, 2011

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography


PHOTOSHOOT FREE! sapa x nak kan.

sebab saya WAJIB di pilih utk menang photoshoot percuma ni ialah saya dah terlepas peluang nak book photoshoot annas kerana harganya yang tinggi, saya suka ambil gambar ala-ala model(hahaha), saya nak ada koleksi photoshoot dengan orang yang saya sayang, saya belum mampu nak buat photoshoot ni disebabkan masih belajar dan kena kumpul duit utk further study, saya selalu ambil gmbr org lain tapi gmbr sy sndiri byk ambl sndiri..dh mcm perasan sndiri lak, saya JATUH CINTA dengan DSLR sampai suruh orang lain ambil gmbr saya tapi byk yg x berkenan di hati:)

TEMA photoshoot colourful and happening dan SHOOT byk aksi lompat, dduk di taman/padang, berlari, aksi yang comel(sy perempuan mmg mcm ni:))
Photoshoot dengan bestfriend saya:) hehehe..
hiraukan muka-muka ini
mcm ni keee(ni hasil tgn keje sy)

cool gak mcm ni. (ni hasil tgn keje sy juga^^)
macam ni pun cantikkk

tag
pinky momma
kak tulus sweet
asma

sesiapa yang nak join, sila klik blog ini

happy mencuba^^



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

the queen's ! said...

akak comey ! :) i need your help . check in my blog please ? :( tengs

puterinuraqiliah said...

wlcome adik:)

tulussweet said...

dear akak nak kena g great wall ni..ada usrah kat sana. ahad baru balik....

puterinuraqiliah said...

bestnya gie great wall!