Monday, March 28, 2011

CONTEST BLOG TERCUTIE

aku di tag oleh cik ASMA NUR ATIRAH. utk menunaikan hasrat*ap ayat aku ni*, maka si gadis yg perasan kiut pun join lah contest ni. yg dikendalikan oleh si comel anis. blog saya x cutie mana pun. simple macam orgnya walaupun kdg2 kalut semacam. haha. tapi kalau ad yg rs blog ni cute pun ap slhnya kan. hehe.. sy ni mmg suka bnd cute2 tapi kalau perihal begini begitu suka yg simple2 je. mmg x boleh nmpk bnd yg cute cute ni. mesti jadi mangsa rakus daku! haha. *ntah apa-apa punya ayat. eeerr..lari tajuk kejap. 


contest ni ad syaratnya:

  • mesti follow anis punye blog! kalo x ..! x leh masuk! :P hihi!
  • mesti ade blog.! kalo x de camne nk masuk!
  • buat satu entry psl contest ni!
  • nak masuk bgi link kat koment!!  

dengan ini dan maka*ayat bm salahlah!, saya tag 5 orang




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

tiyah said...

rajin nye laa akak tag tiyah . maseh . terharu ..

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

hye my dear..thanks for tagging..appreciate it.sis join ok..=)