Tuesday, March 29, 2011

Contest Blog Paling Cantik

saya di tag oleh my BFF, asma nur atirah<3. thannnx a lot dear^^sayang kamuuuu!
hari ini saya join CONTEST BLOG PALING CANTIK. cantikkah blogku? anda sahaja yang tau yek. hehehe..



Syarat-syaratnya adalah :-
  • mesti follow blog munci untuk korang senang tahu apa yg sya update.wajib follow kay!
  • korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?
  • x kira jantina asalkan warganegara malaysia
  • mesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'
  • hantar link entri ni dekat komen blog sya
  • pemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda sya
  • tarikh tamat kontest pada 1.4.2011. insyallah klau nak panjangkan sya akan tukar tarikh tu semula.
  • Kontest akan batal jika peserta tidak ramai dalam masa 3 hari
  • Tag 5 orang blogger yg anda rasa cantik .

 Hadiah-hadiahnya ;-
-Blog Background
-Kod Font Kevinamanda
-Free Kawaii Favicon 

mereka yang kena tag ialah

wish me luck!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

noorcahaya said...

aww tengs tag saye :D