Saturday, March 12, 2011

aku single n proud to be single

jangat terkejeut. aku couple. first time couple. my first boyfie (eerrr..dah ex) ex? ex? ex? BANGGA giler jadi single wei!! my first boyfie yg bernama Syazwan Sazali. ooppsss.. (harap2 umi x bca belog kesayangan aku ni) ex saser n smk telok mas. budak pandai tuu.. rugi gila aku lpskn dia. apakah? aku lebih rela hidup single skarg ni. sangat happy jadi single balik. susah r couple ni. menyusahkan aku! kan wan^^ hehehe.. hopefully kita terus contact.. eh! kitorg bff k skarg nie bak kata budak gedik BESTFREN FOREVER. ewwwww.. hahaha! siot lah aku ni~,~  actually, friendship is the most meaningful compared to couple. x caya? betul..dahlah. ap2 hal


IM PROUD TO BE SINGLE n SUPER DUPER HAPPY

aku lagi suka berkawan dgn ex aku sorang ni. x de lah kitorg gaduh hampir tiap2 hari. x payah r aku nk jga hati dia sgt2. x payah r dia nk jeles dgn aku sbb aku ni rapat dgn budak laki:D 

wan, sayang kau! hahahaha. pffttt:p

p/s: all my friends layak dapat I LOVE YOU dari aku, seorang PUTERI yang brlagak.weee~

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

10 comments:

tulus sweet said...

If two past lovers can remain friends, it's either they are still in love or never
were - Kid Cudi

hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

xpe yang putus cara baik..
kdg2 bile berkawan baru kite lebih kenal dia..

cari cinta d menara gading ya!
itu pesanan cikgu akak dlu hahaha
sbb dia pun bercinta masa kat U ;p

puterinuraqiliah said...

kak tulus: weee~ speechless jap:)
hahaha..x kot. ntah.

pinky momma: betul! bila berkawan baru best! nak cri senior2 handsome kat u nnti! hahaha

Naybella said...

dah tak cple bru nk ltk tak blog..

puterinuraqiliah said...

mwahahahah! biarlah!

shafizajoe said...

waaaa pu3 couple tak gtau! XD I love you more lah.

Aidiel F Rosdi said...

;)

puterinuraqiliah said...

efi: hahaha..x suka kecoh2..
<3<3 love you toooo sayang!!!

wanjel said...

emm.sory ya pu3.hope kte ley kawansampaimati!!.hee.over lak.em.imy,nnt txt keyh.
sayangg kmu!

puterinuraqiliah said...

its ok^^ chill:D