Thursday, March 31, 2011

2nd day as a teacher

klik utk tumbesaran. 

waaaah! teruja sangat. girls n boys out there..Im really unbelievable!
my student had makes an entry for me^^
hehe..eeerrr..my name was stated there..
a million thaaannkkss to my student, husnina *ececeh..dah ad student sndiri:) bangga x bangga x?pfffft:P

aku comel ke? ntah
aku rs mcm nak gelak guling2 bila hus igt SITI NURHALIZA
dan
one group yg sgt fofular*sorry bm fail!
the SCARFLETS

aku akan melompat kegirangan x igt dunia kalau tiba-tiba dpt join the scarflets.. 
x payah perasan cik puteri ooiii!

yg part NGORAT ni..citer lain pula
lepas rehat..non stop ad kelas. dri hbs rehat smpilah tamat waktu sekolah.
penat sgt!
tapi ad 2 kelas aku kena relief
lps rehat kena relief kelas tut *kelas di rahsiakn ats sbb sbb tertentu:)
bayangkan mcm mana aku kena ngorat ngn studnt lelaki kelas aku relief tadi..
mmg aku rs mcm nak keluar dri kelas tu..
adoi..dah r jauh sket perbezaan tahun.. hahaha! minx no lah..emel laaah..
aku bgi emel jek. no..no way!
lps tu kena ngorat lagi kat kelas lain pula~,~

lps tu..bila aku jalan nearer dgn group geng studnt lelaki ni,
mesti ad yg tegur..
'cikgu cantik..'
'cikgu, nak no!'
'akak cunnnnn..'

akak? x pe..aku x kisah sgt sbb umur sgt dkat.
dah mcm adik sndiri

lps tu semua pelajar kena pergi surau.. time kat surau tu
ramailah yg tegur aku..
jap2..nak perasan jap ek.. bagi kebenaran kpd ku wahai semua pembaca...

'cikgu pu3 ni comel lah'
'cikgu pu3 tu baik kan..dah r comel'
'cikgu!!! cantik cikgu hari ni'
ect ect ect..

koraaaang, cikgu korang ni biasa je. x cantik mna pun! terima kasih semua:)
terharu sgt bila korang puji cikgu mcm tu.. eeerrr 2 puji or bodek or perli or mmg ikhlas nak puji?
x aplah..lagi ramai ckp aku baik n cantik..lagi kita bertamabh cantik n baik
betul x? kan..

habis waktu sekolah je, aku solat n balik. eh x balik tapi merayap ke ALAMANDA
jalan-jalan dengan BESTFRIEND ku, nurul hidayah zainal:)
bayangkan..kitorg dh lama x jmp! bila jmp mcm kekok sket tapi ttp mesra alaaaam!
lps tu ad studnt aku tegur kat alamnada tadi.. eh diorg ni x gi koko ke? lantaklah! hahaha
pusing-pusing kat alamanda, masuk nichii(nak beli baju kat situ), masul semua kedai kasut, lps tu pergi kat center almnda tu..ada simplysiti tapi siti nur haliza x daaa.. 
so, org 2 promote punya baik n akhirnya hangus duit aku beli foundation. muraaaah gak lah.
kat alamnda tadi aku berpeluang jmp nazrin, syahmi, marlina n ijat. lama x jmp kwn2 p11.rindu x igt dunia!

piccaaaa from me:)

1st day

2nd day

jadual waktu mngajar


with my bestie, ida^^
rembat ni kat simply siti booth at alamnda






Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

tiyah said...

ckg put3 mmg canteq !! tp tak aci !! bdax2 tu bole face to face ngn ckg nie . sy tngk pic jep :( huhu . guling2 ??? mcm penah dngr jep . hoho ! prasan kau tiyah !! huhuhu .

Zulaikha said...

cikgu2, cikgu ni comel lah! rasa nak ciumcium pipi cikgu
ahaha geli tak geli tak..weyh ko jadi cikgu ape?
sekolah mana kau ajar ni?
kalo zue nak stalk boleh kikiki~

miss alieya said...

wah!! giler laa...mesti bertambah-tambah-tambah fofular* (ops,bm saya pun kantoi gak!) cikgu pu3 ni kan..
cikgu memang ayu cun melecun!! *two thumbs up* to ur student Husnina..
Cikgu pu3 memang BEST n ROCK!!<3<3<3 lah~

puterinuraqiliah said...

tiyah: aloololo..meh r dtg sini.

zulaikha: geli r wei..haha..18(1)

alia: alamak..bm sy pun kantoi juga laaah! hahhaa.. alahai. sy biasa jek

efi said...

cikgu puteri! awwww :D :D nanti nak try jadi student cikgu puteri ni la ;p