Friday, February 25, 2011

sabar itu sebahagian drpd iman

dush dush dush. *terasa nak tumbuk muka*
eheheh..apsl ni? sabar-sabar.

sejak debaran menanti result spm nak keluar ni kan. aku rs mcm mkin stress. aaaaahh poyo!
serious guys! setiap petang mesti ad parents bdk2 kat taska tu ckp, 'eh, tgh tggu resultkan pu3'
yea. yea. yea. dan setiap kali diorg tnya, aku akn jwb, 'aah. hehehe'(sambil tersengih2 mcm kambing busuk)

otw ke tadika krista, dlm kereta kak nur(owner taska n tadika)
kak nur: pu3, result keluar bila?
aku: x tau r kak nur. maybe early march. x pun end of march. around march r.
kak nur: so, wht course u want to take?
aku: insyaAllah pharmacy
kak nur: thts good. one of my friend took pharmacy in georgia.
aku: hehehe..if i get 9A+, insyaAllah i want to further my study at oversea.
kak nur: oohh.. u will get more benefit if u study oversea..

yeke? whteva r. umi mcm x nak aku further study kat oversea. sruh study kat malaysia je.

with naqiudin's mum
unty: pu3 tgh tggu resuktkan?
aku: yup2. aah.. hehe *sengih kambing*
unty: oohhh..mesti berdebarkan. bila?
aku: sangat! ntah r. dgr 28 ni tapi x de berita lak ckp 28 ni. maybe end of march.. yg tau around march r.
unty: oohh.. good luck. insyaAllah ok result tu.
aku: insyaAllah. amin.. thnx!^^

okie dokie. ap2 pun aku kena sabar n byk berdoa. keep on going bertawakal n barsabar. keep it up girl!
terima kasih daun keladi:)
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

5 comments:

asma nur atirah said...

piteri,
saya pun cuak nih.

sama sama doa kejayaan bersama :)
hee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh bgs lar cita2 kamu tu adikku..
akak doakan..tp kalau dh study obersi jgn ler lupa kat akak mu yg gorjez hahahaha sila muntah!
all da best yang..
insyaAllah yakin boleh okeh..

puterinuraqiliah said...

asma: amin.. insyaAllah!
pinky momma: hehe..thnx kak! x kan lupa. hehe.. doakn r sy dpt gie oversea! gorjez ap! hahahha.. x perlu muntah!

khairunnisa ♥ said...

amin. moga berjaya di sana aqiliah ^_^

puterinuraqiliah said...

kak nisa: amin.. doakan sy yea^^