Tuesday, February 15, 2011

auraaaaaaa

lps zohor 15 feb, pergi ke seremban. ap lagikn..tgk una r. minah tu.. siap sruh bw teddy bear yg BF dia bagi n HP skali. baik x yah dduk asrama cik adik ku syg.. x do bezanya. hehe. then, dia mengadu sbb exam ssh sgt. biasalah tu kn. kata sbp. mmg ssh r sayang oiiii. sabar je ek:) chill!!
then, terus ke KL. gie HUKM. tgk cik nurul(cuzin ipar umi). kesian diaaa..x pe2 lps nie aku nk citer psl leukemia k. tibo-tibo umi ckp nak gie rumah cik bakri(cuzin umi) kat Cheras. rumaaah lama aku! oowwhh.. dah byk embangunan kat sna. makin sesak! nsb baik aku dh pindah awl2.. kalau x mau semput aku dduk sana. time tgh minum n melantak segala makann yg dihidang, maid cik bakri ckp

"kakak pki cermin mata, adik dini nak main dgn kakak cermin mata. dini ckp nak main ngan kakak yg pki tudung hitam tu"

aku pandang kiri n kanan. aku rs aku sorg je 'kakak' yg pki cermin mata n shawl kaler hitam-__-"
lps tu ank perempuan cik bakri yg bernama dini(2pupu aku r) tu ckp,
"akak tu cantik. nak main ngn akak tu"

owwwhhh..adik sayang. terima kasih puji akk cantik. dia ajk aku main badminton ngn dia. so sweeeeet. 2pupu aku tu 6 tahun n cumil. sebaya adik aku. aku sruh r adik aku yg main ngan dia tapi adik cumi a.k.a dini x nak. dia nak main ngn aku juga. haiiishh.. ok2! hehehe.. aku ad aura kasih sayang rupenyaaa.. dh r hari ni aku pki sgt simple. slack hitam scarlets, t-shirt pooh n shawl hitam. aku mls nak bergaya lebih2 hari ni sbb aku x de mood sgt. lps lunch, aku terus dduk kat kerusi n teridur. sedar2 umi dh nak gerak. haishh..pki ap yg sempat capai.

aku teruja bila bdk tu puji aku! hahahaha.. *perasan lebih* sioot je. aku nie mmg ada aura bdk2 kot coz mostly bdk2 yg nak main ngan aku. aku x nak pun n seriously, aku suka main ngn bdk2 tapi x boleh jaga utk jangka masa yg lama sbb kdg2 diorg sgt mengada-ngada. rs mcm nak sepak je. nsb baik bdk2. hehe

okie dokie. till here. assalamualaikum semua sayang2 saya. hahaha..!!! korang yg baca nie r! chill!!!^^
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

fnaMaya said...

sure bdk kecik tu x kena rasuah ?

haha . melawak je ... =D

dah mmg cantik la tuh ..

sbb budak kecik tak pandai nak menipu =)