Sunday, February 6, 2011

ap salah aku?





*sila klik gmbr kalau kurg jelas*

anda dah baca comment tersebut? oohhh damn!!! 
siapa manusia yg kurang di ajar adab sopan santun nie ek!?
sapa boyfren minah nie pun aku x tau.
sejak bila ntah aku rampas boyfriend org nie! siap ckp aku gie date ngn boyfriend dia kat mcd.
ap masalah kau wei? aku mls nk cari gaduh nie. x sedar diri lgsg nak kutuk aku! 
mcm kau tu kurus sgt! aku tau r sapa diri aku. mmg aku sedar diri aku dh gemok tapi aku berusaha utk kurus gak n ada perubahan. 
kau cakap je r ap yg kau nak cakap. one day, Allah akan balas blk. ingat!
aku x nak berdendam ngan kau. aku x nak mrh kau sbb aku tau x baik as umat ISLAM.
kalau ad yg x puas hati ckp ngn aku. kita settle kn!
tapi yg penting aku x rampas boyfriend kau or sapa-sapa punya boyfriend!




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

12 comments:

Dahlan said...

Wakakkakakaka, bukan main lawak lah ak bace nih.

X pernah ak tengok pompuan yg dpt msg mcm nih. Dulu time skola, bdk2 laki yg bnyk dpt msg mcm nih.

Sure ke, puteri x gi dating ngan laki mane?

P.S - Relax, talk to her. Maybe ade misunderstanding kot.

asma nur atirah said...

puteri ,,
sape budak tuh ? cam siot je kutok awk

khairunnisa ♥ said...

sabar k Aqiliah. Allah uji tu.

Anis S. said...

Psiko -.-

Naybella said...

one word: Stupid.
That Nurul chick have nothing to do but made other people life miserable.

To Nurul: You are so full of shit. Get over yourself. Bitch...
hahaha, you're probably fat and ugly and that boyfriend of yours had enough of you and your bitchy attitude. Seriously, your so called boyfriend, you think he is going to be your husband?. Get back to reality. He is smart enough to find another girl better than you this soon. Chill don't snap and make your own damn conclusion.
Thanks for reading.

Love, overprotective sister.

deana al said...

hahaha,comment yang klaka.dia salah blog kot.kesian kena tinggal.pastu blame org lain.stupid enaff to be smart.haha.btw,klaka.:)

Cik Jumi ♥ said...

sabar je la kak yer.
lain orang lain pesen.

biarkan dia,
asalkan dia bahagia

:)

puterinuraqiliah said...

dahlan: im very sure. x pernh gie date ngn mna2 laki=,=

asma: ntah r.. minah mna pun kita x tau. dia menyembunyikan identiti dia. mcm sial je budak tu

kak nisa: okie dokie. yup2.. sy x pernh diuji mcm nie. x pernh sy nk rmps boyfren org

anis s: sgt psiko

nana:thnx a lot nana. huhuuu.. 2 je adk boleh ckp. thnx for being my veryvery protective sister:) love you<3

deana al: mmg klakar. sy rsa pun dia slh blog. x psl2 nak mrh org x tentu hala.

jumi: betul2.. x leh nk paksa2 org nie kn

Symphonious Mind said...

don't worry be happy~

ignore this ************* *****

and doa2 je la die neh insaf...

puterinuraqiliah said...

hahahhaa..hopefully dia insaf;)

shifa fil qalbi said...

mm..ade jgak manusia cmni..lain kali kalau kne "sembur" awak wat derk je pu3..lai layan,lagi nk pecah otak jadinye..

fnaMaya said...

ayt pompuan tuh sgt tdk bleyh blahh !
just be urself !
chill keyh !
-sorry nyibuk- =)