Saturday, January 29, 2011

terima kasih daun keladi

biodata? kalau dulu tulis dalam satu buku. sekarang pun mcm tu lagi. sbb ap? sbb suka tgk kwn2 buat mcm2 design n guna pen kaler2. hehe..


btw, saya di tag oleh kak nisa.


Apakah status anda?
single. masih mencari yg sesuai:)


Ceritakan tentang diri anda
nama penuh PUTERI NUR AQILIAH MOHD TAJUDDIN. anak tulen KUALA LUMPUR. anak SULUNG drpd 6 org. Proudly to say tht sy sekolah di SMK PUTRAJAYA PRESINT 11(1) dri form 1 smpi form 3 dan SM SAINS SERI PUTERI dri form 4 smpi form 5. saya tengah tunggu result SPM. kerja part-time di TASKA as a TEACHER


Ceritakan tentang blog anda
Blog saya sangat best(perasan). blog saya lebih kpd hidup saya. lbih kug tmpt luahkan perasaan lah. saya suka share mcm2 cerita. jom FOLLOW blog saya;)


Apa pendapat anda tentang Blog
best! boleh luahkan perasaaaaaan kat blog;) boleh share information. boleh dpt byk tips!


Nasihat kpd kawan yg baru nak buat blog
be creative n feel the SYOK!


Nyatakan keunikan blog anda
biasa saja lah. pembaca sahaja yang tau keunikan blog saya. ap pndpt awk?


Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dlm dunia blog
sampai akhir hayat saya. impian pula harap2 makin rmi follower n buat bisness melalui blog. buat duit melalui blog:)


Tag 5 orang yang anda kenal
asma nur atirah
shafiza johari
syainoor nadia
aqish basir
Anis s.
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: