Monday, January 31, 2011

suka hati saya

ntah kenapa dengan saya sejak menjak ni. saya suka tgk belog-belog orang yg GILA FASHION. oohh.. mereka sangat pandai bergaya. sengetlah aku ni. hahaha. seriously, aku sangat simple orangnya tapi adik aku cakap aku nie bergaya sgt. yeke!? ntah r. aku rasa kalau aku tunjuk belog-belog mereka seperti cik epalpinkymommashea and nadia bayu and fatin liyana, aku x tau r ap adik aku ckp. kan kan kan.


tapi, aku tabik dengan tulus sweetkak nisaizan ali, sbb sbb mereka sgt mengujakan saya. tempat study diorg, career diorg. mereka sgt menarik hati saya utk kenal diorg lbih rapat n active berblog walaupun busy ngan life. mcm tulus sweet, dia rajin berblog walaupun sibuk belajar n dia belajar kat negara org. kak nisa pula membuatkan aku lebih berkobar-kobar nak ambl pharmacy aftr dpt result n izan ali membuka mata saya utk baca lbih byk buku n hayati citer buku tu. oohhh..tq!


saya juga sangat sayangkan mereka ni. cik asma(my bestie), nabila bahruddin(kakak saya walaupun bukan kakak sebenar), iman fakhri(si pendengar yg setia), abah(abah pun ad blog k), iqin(classmate saya di p11), teacher shazreen(cikgu maths saya masa form 4), smkp11(1)(sekolah saya walaupun belog in dh lama sgt x update), teacher mahaadiah(cikgu bio saya). syainoor(segala mate saya. dorm mate, locker mate, bedmate), wawa(Hs saya di SESERI. senang cakap. adik angkat lah), efi joe(kawan saya yg suka makan mcm saya!),  hidayah hanafi(Cs saya di SESERI masa form 4. nie pula kakak angkat k). HEART them so much! 


next, next, next.. belog yg saya suka baca. byk sgt. tapi antaranya seperti yg di atas, kak najaa(knl dia sbb nana), kak aqish(entry2 dia best2), maryam alini(kawan seseri babe. adik dia knl adik aku. wonder gila. hahaha. syg kau makcik), aiyuz(kwn adik saya. citer dia pnjg2 +kelakar), mirayuee(kwn seseri yg cumil), kak sophie(dia catik maaa), syim(satu set BI ngan aku kat seseri). penat nak tag rmi2. hahaha. rmi sgt sbnrnya beloger yg sy suka^^


olahaaaaa. aku dh penat sgt. oohh yeah. hari ini sy makan banyak. bagus sangat. jangan berangan nak kurus k!!!. hahaha.. bubye bloggers yg sudi membaca^^
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

chubby itu comel sayang..so jgn tumbuk muka comel itu k..keep on blogging dear!

puterinuraqiliah said...

yup2. chubby tu comel^^
mekacih pinkymomma. kirim slm kat baby pinkymomma yg cumil2 ek:)

Izan Ali said...

Akak baru baca post ni hari ni... (hoho lama gila) thanks untuk credit itu :)