Friday, January 21, 2011

semput oh semput

okaaaayh! I HATE ASTHMA!
sbb ap?

1. aku x leh nak AKTIF sgt spt berLARI, meLOMPAT, berCAKAP, meMARAHi
2. aku x leh angkat bnd2 BERAT. gerenti semput!
3. aku x leh minum n makan ais. sekarg nie je aku nak sgt mkn ice-cream wall yg latest tue:(
4. aku x leh bau asap. kat nilai nie rmi yg suka bkr smph secara terbukaaaa! saya sangat benci!
5. x leh gie KL slalu. huhuhu:((

yg penting.. aku x leh nak LASAK2!!!! terBATAL sudah niatku utk berJOGGING sabtu nie!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

syai.nia.sharif said...

rest rest and rest! take a good care of yourself, Puteri. kita dah tak tido seblah katil lagi, tak leh lah aku tgk kau semput ke hape kee UHUHU

puterinuraqiliah said...

sedih aku!
kau nie syai..touchng2 lak
aku hrp kita dpt satu U n satu course, satu bilik lagi^^

aqish basir said...

tak boleh tak suke
awk kene jaga kesihtan selalu oke
jgn kuat berlari....

puterinuraqiliah said...

alaaaa... lari tu dah mcm SEPARUH n hampir penuh dlm hidup sy.
baru igt nak join marathon