Saturday, January 29, 2011

nak emo sebentar

afiq, adik lelaki TUNGGAL aku dah balik rumah:) ksian dia. dh jarang boleh balik. lepas ni una pula. pagi sabtu kitorg nak jogging sama-sama. dh lma kitorg x buat aktiviti bertiga. rindu laaahh. kitorg rapat k. semua probs n citer kitorg share. aftr this, nobody want to accompany me to jog every weekend. lps ni aku x boleh nak jerit 'una' lps balik keje. lps ni x de sapa nak temankan aku tidur n borak ngan aku malam-malam kat bilik. kena tunggu diorang PB. lps ni dh x de sapa aku nk minx tolong kirim slm kat cikgu-cikgu p11. lps nie dh x de sapa aku nak pesan belikan chocolate. lps nie jarang aku nak usik una. lps ni aku sorang-sorang kms rumah n kms lps dinner. 


aku akan sentiasa tunggu weekend utk pergi lawat una n afiq:)
aku akan sentiasa tunggu PB n KB una n afiq:)
aku akan sentiasa simpan citer2 baru utk aku share ngan diorang:)
aku akan sentiasa download movie baru utk di tengok ngan una n afiq malam-malam buta:)
aku akan sentiasa cari bnd baru utk di tunjukkn kat una n afiq:)


i'll miss them a lot. i'll miss una's story. i'll miss afiq's story:(
hopefully diorang pun rindu aku! hahahahaha!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)