Tuesday, January 4, 2011

my 2nd day

GREAT! I can adapt with the kids n babies!
saaaaaaaaayaaaaaaang diorag! pffftttt... bru 2 hari cik kak!
actually, tadi babies x rmi. sbb tue aku BERBAHAGIA jaga diorg semua!
mwahahahahahahahaha! siap boleh txt ngan nana^^


btw, ad sorg baby nie nak berkepit ngan aku je... NAIK LEMAK nie! hahaha
aku letak dia je, mula r nangis.. aku lari sket je, mula r nak melalak..
oohhh nak ngan teacher putri je yeaaaa!
baby tue nma nurin! comel sgt baby tueeeeee^^


2nd day yang berBAHAGIA buat aku. bertambah sihat GEMOK r aku lps nie
diorg mkn, aku pun mkn (berlebih0lebih aku makan)
dah r x byk gerak sgt.. tgk baby je
 ulang alik tgk diorg je r! 
have fun juga r aku hri nie..chiiiiiil!


p/s: gmbr diorg nnti aku letak k!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

syai.nia.sharif said...

hahaaa tak saba nak pegi sana! wootwoot ! ^o^

puterinuraqiliah said...

weeee~ cepat2 dpt lesen yea