Monday, January 17, 2011

kesian mereka

hari nie aku 'emo' tiba-tiba
mooood swing sket. mesti nak marah je keje aku tapi aku ttp bersabar. perasan!


KESIAN MEREKA


1. Ellisha byk kali kena mrh ngan aku smpi kena cubit sbb X NAK TIDY UP TOYS (byk kali dah sruh pun still x gerak2.. mmg angin satu bdn)
2. Mereka semua kena marah ngan aku jeeee.. diorg ckp ngan aku pun aku buat x layan
3. Niyaz kena chicken pox. aku realise time tgh tukar diapers dia. time mndikn igt kena gigit nyamuk. patutlah meragam je
4. Aku malas nak layan budak yang mengadu. bila bergaduh diorg mengadulah kat aku..tapi kasihan, teacher diorg kejam sket hri nie


dan..hri nie juga aku n kak ros tebang pokok pisang belakang taska. dapatlah setandan.esok tebang lagi^^
dan..Naqiuddin sgt BAIK hri nie sbb dia x meragam mcm selalu. baik jeee..senyap je dia.
dan..Iffah n the gang(adk2 dia r) dah x stay kat taska tue coz diorg dh ad BIBIK. baguslah..ringan sket keje aku. x lah aku duk mrh dia sbb dia kacau baby.
dan..Alhamdulillah aku bertambah sihat walaupun x sepenuhnya n x makan ubat. just batuk n selesema. tapi tolonglah jgn aku yg kena chickn pox sbb aku je yg jga niyaz dri pg smpi ptg...-__-"
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: