Sunday, January 30, 2011

dating with family

semua tau mengenai IT Fair kat LEMBAH TENGAH a.k.a MIDVALLEY. pagi tadi hujan sangat lebat dan membuatkan aku n adik-adik aku bangun almost 9am. dengan malasnya aku bangun, mandi n breakfast. abah ckp nak gie it fair secara tiba-tiba. aku n adik2 aku dengan gelabahnya pergi bersiap. umi n abah dah siap awl-awl -___-".
about 10.30 kitorg smpi mid. IT fair x buk lagi yea dear. pkul 11 bru buka. tggu r dpn exhibition centre tu. mcm nak tggu grand opening apa je:p rmi bangat org dah tggu. tappi kali ni pergi mmg bernasib baik sbb dlm masa brapa minit je dah boleh dpt parking. CONGRATES! hahaha. pusing2 dalam tu, tgk lappy, tgk itu n ini. ntah kenapa aku nak beli headphone yg ad mic skali tu. utk PC kat rumah sbnnya tapi aku skarg tgh guna kat n bli laptop. duuhhh.. afiq pun beli headphone. tapi dia punya lagi semat!
pkul 12 lbih brulah keluar dri tempat tu. lps tu bw budak-budak kicik(adik-adik aku) pergi pets wonderland. kononnya nak tgk2 je. tapi hampeh.. umi nak beli hiasan utk akuarium dia. fyi, family aku x suka binatang sgt. wht i mean, x suka bela pets. tapi... family aku nie suka sangat bela IKAN. ikan kan cumil^^ dlm ramai2 family aku ni, aku n adk laki aku je suka binatang. suka main ngan kucing.
dah pusing satu pets wonderland, pergi ACE. abah nak beli brg dia pula. almost 1 hour dlm tu. naik bosan aku. tapi x pe. abah pun nak shopping gak.
budak-budak kicik tu dh start meragam. perut pun dah meragam. oohh yea.. pergi beli battery camera n memory card aku. total up is RM200lbih. x lari bajet k. malah jauh beza dri bajet aku. bagus2! ohh yea. budak-budak tu dah melalak2 nak makan. aku belanja makan hari ni. punyalah payah nak decide makan ap. finally, makan kat pizza hut. dah melayang RM104. x lari bajet aku gak nie. aku bajet RM200. dh makan gie gerak MPH lak. dapat lah satu novel. Coctails for three by Sophie Kinsella writing as Madeleine Wickham.
dalam pkul 4 barulah balik rumah.
hujan x berhenti lagi ke dri pgi? masuk je kereta terus lelap semua org. penat sgt kot. smpi je rumah, aunty lin ajak umi gie rumah aunty ina. ad minum petang. semua pun gerak ke sana lps solat asar. memang gemuk lah aku!!! aunty ina masak lasagna n lotong=,=
habis aku taram lasagna. x leh jumpa lasagna yg dibuat oleh umi n aunty ina. gerenti aku tambah! kalau pizza hut punya, aku x pandang! hehehe.. macam biasa. x sah kalau aku pergi mana-mana x ambil gambar kan. haha. burok n cantik sungguh aku hari ni:p.

abah tgh drive k. jalan jam. rupanya2 stuck jalan ke klang lama. apa daaa

thirah dh start pki tudung bila keluar. bru drjh 3. aku dulu strt pki tudung pun time drjh 6. good girl^^

ecah dah ikut macam kakak-kakak dia. dia pun nak pki tudung. dia nmpk selekeh sket yea hari ni. meera still maintain ngan cara dia. budak kicik ni lebih suka pki dress. dah 

muka ku. aarrgghh tidak! hahaha..dah tembam kan? 

aku n una. lihatlah betapa chubbynya aku. rasa mcm nak tumbuk je pipi tu biar kuruih sket.

una di pizza hut

afiq with his new headphone. semat seyh! ad gmbr skull warna pink!

abah n una. actually una nie ank manja abah. sbb tu gmbr dia byk ngan abah.

umi n meera. 

afiq nak beli energy bar tapi x jadi sbb aku x nak blnja.hahaha..siot!

maaf gmbr kurang jelas. nie dia! batt n memory crd baru!!

my new headphone^^

Cocktails For Three
im reading this:D


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

Anonymous said...

Eh, dh gemok..
tp x sedar diri.

Gi buang lemak tuwh. Awk ni mmg x sedar diri, tp nak sngt gi mcd just nak dating ngan boyfie sy.

Awk mmg akan kena...
Jaga2 lah awk.

- Nurul