Saturday, January 15, 2011

1 Malaysia

Malam kian suram tapi orang muda kata 'malam masih muda babe'
aku mnggodek-godek cik abang GOOGLE. sengaja mahu cari sesuatu yang unik lagi teruja.
tiba-tiba..
ad seorang kawan aku nie ajak join laman bersawang-sawang 1 MALAYSIA. dah macam FACEBOOK versi MALAYSIA daaaaahh aku tengok. aku pun dengan rasa ingin tahu+blur+ingin cuba+teruja join r 1 MALAYSIA nie. TERKASIMA aku apbila dpt tahu mngenai laman BERSAWANG ini. 



jadi, kepada sesiapa yang berminat dengan laman BERSAWANG ala-ala FACEBOOK (kalah owner FB nie tau). mai lah JOIN ramai-ramai. MERIAHKAN 1 MALAYISA-__-" pfffttt.. klik sini kalau nak ke sana yeaaa. and add r saya sbg MEMBER SETIA awak. cuma taip 'aqiliah'



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: