Friday, December 24, 2010

what the?

pkul 9 lbih, adik aku yg second last, ecah, tiba-tiba mengigau n mnangis
aduyai.. takut aku dibuatnya.
cari aku kat bilik smbil nangis
lps tu dia sebut some words yg buat bulu roma aku tegak mcm askar berdiri! seram sejuk.
wordsnya:
- umi (umi gie china)
- air
- payung
- cawan
- pergi n jgn kacau (sambil tangan dia mcm mnghalau sumthing)
- takut


aku dah fikir bnd lain.. n aku rasa kn bnd tu. I told una n afiq. aku bw ecah turun bwh n bcakn dia.
*fhm2 r bab yg 'bcakn' tu.
lps 2 aku sruh dia tidur balik...
aku mmmg dah mengigil tapi aku try utk kuat. kat seseri pun selalu jadi mcm nie-___-"


Ya Allah, kau berikanlah perlindungan kepada aku dan keluarguku..
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: