Sunday, December 26, 2010

tired

pkul 9 lbih dah keluar rumah nak gie CHILDRENs BOOK FAIR. CHILDREN?~.~
aku yg dh HABIS sekolah nie boleh kira kanak-kanak lagi x??
boleh kot coz still ada budak f2 ngorat aku n sangkakan aku nie FORM 1! wow! awet muda keeee? hahaha! perasan sungguh minah sorang nie.
about pkul 11 aku dh smpi tempat KESAYANGAN aku! wee~
tempat outing aku n rakan-rakan seseri. THE MALL!
sementara nak tggu ASHRAFUL NIL (bestfren aku terCINTA) yg x keluar2 rumah lagikn..
aku n una jalan-jalan kat dalam THE MALL tue setelah sekian lama aku x gie sana kn! ceh! padahal bru brapa bulan! hehehe.. 


nie r THE MALL yg dah brapa tahun usianya. kira r sndiri.. tahun pembukaan 1987. yea kot

about pkul 12 lbih tu, kitorg pun gerak r ke PWTC dimana book fair 2 berlangsung. wah! ada WARDINA. cantik gileeeeeeeeeer dia n sgt peramah!
aku sgt suka tgk muka dia!! suci sgt!

 wardina with the kids


buku? buku ap aku beli..? byk kot.. aku n una borong buku. ad r dlm 9 buah buku! bila nak baca? aku kan byk masa free...hahaha! n aku beli beg, una beli pensil box. 



 
beg n pensil box yg kitorg beli



antara buku yg kitorg beli=)


bju free yg kitorg dpt hasil drpd mmbeli buku ILHAM n AKU, DIA & GITAR


una mencuba phone barunya smntara mnunggu Ashraful


finally, ashraful smpi dlm pkul 1 lbih n jln2 ngn dia kat dlm book fair tue. pkul 3 bru blk. dlm pkul 4 lbih smpi batang benar n blk rumah trus aku zzzzzzzzzzz..TIDUR! smpi r pkul 7.15! peeerrggh! teruknya aku nie!
lihatlah betapa penatnya aku sbb aku kne BERDIRI dlm KTM dri KL SENTRAL smpilah ke BATANG BENAR. about 1 hour!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: