Sunday, December 12, 2010

think about it;)

"NOBODY PERFECT"

x de sapa perfect kat dunia ni. semua org ad buat salah termasuklah diri aku sendiri.

kalau hati dah dilukai bagai dihiris sembilu (berdrama r pula. drama queen btol!).. sapa sanggup?
memang senang nak ucpkan 'SORRY'. bukan susah pun kan.cakap je..
senang nak maafkan orang lain tapi susah nak lupakan ap yang terjadi.
susah nak lembutkan hati yang dah jadi batu
susah nak ubatkan hati yang dah terluka n berdarah-darah
susah nak hilangkan tangisan dalam hati

luar memang nampak x ad ap2. nampak biasa je. nampak macam x de ap yg berlaku. nampak mcm x marah. nampak gembira, x sedih.. 
tapi dalam hati sapa tau? tuhan je yang tau...
persis mutiara berkata, luka di luar boleh dilihat, luka di hati tiada sapa yang tahu...

bagi aku yang jenis simpan dalam hati, x reti nak luahkan, x reti nak bagitau, x reti nak marah balik, x reti nak tunjuk perasaan n yg jenis selalu kata "x apa..", "biarlah dia..", "salah aku juga.."
lagi bahaya..sebab aku mkn dlm. cepat terasa. cepat terluka.. mcm kaca. tapi cepat terasa pun, aku still kuat..
still pndi kawal emosi..hurmm

p/s: kalau ad yg terasa jgn mrh. nie ap yag aku rasa. 


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: