Saturday, December 11, 2010

my school rock!

guess wht?! 
bgn tidur pgi tdi trus teringat SESERI!
i miss my school so much!
Ms Foo said the truth..
"girls, u will miss this school when you out from here. So, appreciate ur friends and teachrs... Once you say about this school even food at DM, thts mean you miss this school"
yeah.. I miss my friends, I miss my dorm, I miss my class, I miss my school!
bak kata kawan-kawan aku,
"bukan senang nak msuk sekolah yg ad pemandangan cantik mcm nie!"
betulbetulbetul
susah tau.. well, my school byk pokok besar2, nmpk klcc n kl tower dgn jelas, night view yg sgt cantik! bangunan UMNO! hahahaha..


igt lagi bila x de air, angkut air dri tangki besar dpn epi bw naik ats. dah r dorm aku ats skali!
igt lagi perjumpaan prefct smpi pkul 1 pagi.. prefct f4 punya psl r nie
igt lagi hari guru yg gempak gila!
igt lagi aku study kat dorm asma smpi pkul 3 pagi
igt lagi aku main silent killer ngn bdk2 dorm
igt lagi bila our KP cakap "MASUK", "BANGUN", n "SEMULA" kat DM
igt lagi kalau buat announvement kne jerit kuat2..nnti x dgr


di SESERI aku dpt mcm2 pengalaman, aku bljar macam2, aku blajar cara hormat org, aku blajar adb sopan. macam2 r.. n di SESERI aku bergaul dgn budak laki..oops! 
di SESERI juga r aku dapat bertahan dgn macam2 kerenah org.. n aku rasa aku selalu cakap "sabar jew r.."
yea..aku jadi lbih penyabar!


SESERI, u always in my heart!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: