Friday, December 31, 2010

I met my bestfriend

before balik dri Cameron, aku singgah rumah bestfriend aku, nadia kat Tanah Rata. about 2 years kitorg x jumpa. rindu sangat kat dia! dah r dia pindh ke cameron n aku nie ssh nak naik ke cameron tue.. mmg ssh nk jmp r kn. aaaahhh.. miss u nadia! macam-macam kitorg sembang. kata dah 2 tahun x jmp kn. mmg byk sgt citer! 2 pun x sempat nak hbs sbb umi dh dtg nak ambl aku. 


mak dia bgi aku bahulu n teh! tq makcik!

nadia said, aku byk berubah. dri segi penampilan aku! mmg r kot! aku sekolah p'puan kn! hehehe. thanx nadia for the complimnt=) u're so sweet! still same mcm dulu. otw nak balik tue nadia bgi msg kat aku

'pu3, slamat jln..skejap ja jmp hg..ak pn xtaw nk kata ap..jomla bl2 kta hangout rmi2..wei..aku kat katil.. bru ja tdi kta duk kat sni..huhu..k la slamat jln. bla2 jmp lagi......'

tue r antara msg dia..ad lagi tapi x penting pun! seriously, aku RINDU dia giler2.. kitorg plg byk kongsi citer kot..! 

nadia, hope we can meet again n take a good care of urself. kalau ad citer, share2 r ngn aku k. btw, rumah kau bets giler! sejuk je.......! len kali nak tido rumah kau lah! hahaha

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: