Thursday, December 23, 2010

ap masalah kau?

 AKU HOT SAMA INI BUDAK!!!!!!!! 
bacalah ap budak nie cmmnt kat FB. n ap aku cmmnt balik!
  • 15 minutes ago

  • Kepada budak2 form 3 yang dapat 8a tu, aku nak bagitau korang janganlah berlagak sangat... korang tu bukan pandai sangat pun, bagi aku korang ni seperti mesin fotostat, tengok buku pastu jawab mengikut kehendak soalan.
    22 minutes ago ·  ·  · Share

      • Howl's Howard 
        contohnya dalam buku cakap buah mangga masam, itu lah yang korang kena jawab. tapi masalahnya ada buah mangga yang masam dan ada juga buah betik yang manis. Apa yang buku teks tu cakap, itu yang korang ikut. tiada budaya berfikir dan analis...See more

        21 minutes ago · 

      • Howl's Howard Tokoh2 besar macam Alexander Graham Bell, Albert Einstein, Jules Verne, Ibnu-sina dan lain-lain, diorang tak masuk universiti pun, tapi diorang berjaya mempengaruhi banyak orang2 di seluruh dunia. So aku ingat2kan, jangalah bega sangat. korang dapat straight A pun aku tak heran la..
        21 minutes ago · 

      • Puteri Nur Aqiliah 
        alamak bro! lepakssss r bro! asl nk emo2 nie..
        dah 2 rezeki diorg dpt 8A. nak buat mcm mna.
        mmg r dpt straight As 2 x menjaminkn msa dpn yg cerah.
        tokoh-tokoh besar 2 ambil ilmu n blajar ilmu drpd tokoh-tokoh islam kita spt ibnu sina. ibnu sina mmg x msuk u sbb x de universiti zmn dia. dia buat uji kaji sndiri n pemerintah dia tubuhkn univrsiti utk melahirkn lbih rmi tokoh.. so, mostly bdk2 8A pun bdk2 yg aktif dlm koku.. diorg boleh seimbngkn otk knn n kiri. blh menganalisis n berfikiran jauh. kalau x, buat ap kerajaan nak anjurkn pert reka cipta n ect ect ect..?
        n diorg yg msuk reka cipta 2 pun buat kajian sndiri. even.. subjct sc di sekolah pun kne buat expermnt sndiri. btw, exm skarg byk KBKK. KEMAHIRAN BERFIKIR SECARA KRITIS DAN KREATIF. buat ap ad exam kalau keluarkn sume yg ad kat buku 2..

        3 minutes ago · 


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

aRuL aSh.. said...

hahaha
kelakar doe

farah amira said...

bagus!
biar dia tauu skit...

puterinuraqiliah said...

2 r dia org yg x puas hati n x ikut prkmbangan semasa.. pelik2!