Tuesday, June 8, 2010

kami hanya kawan

ntah kenapa aku rasa nak post psl nie..
tetiba jew..
this is about me n him
eeerrr..before tht,

mereka berkata-kata,

Ida: aqiliah, dh maju yea skarg..
nadz: hahahahaha! maju kau skarg
syera: pute, kau dh pndi ek..hahaha. syg r org yg syg kau!
nana: nana dah interview dia, nana approve!
iman: fikir pnjg2..chill!

ok, fine.. duh? aku syg dia.. so what? tapi aku x nak ada ap2 relationship. i'm happy to be single:) lagipun SPM is around the corner. I need to FOCUS. Aku blk SESERI, aku x pernh fikir psl dia. so? kenapa semua org ckp aku 'couple' ngan dia!? Come on r! buka r mata korg luas2, besar2.. asal nak perli2 aku? x puas hati? jealous? ha?
aku mmg x seng dduk kalau x cntc dia sehari (kat rumh jew r, seseri x..hehe), Dgn nana pun, aku x sng dduk kalau x cntct dia sehari n berhari2 kalau aku kat rumh. Kat SESERI aku kne sacrifice! bhahahahah! 

conclusion is we're just friend. Not more than that. TEMAN tapi MESRA. maybe after SPM or aku dh hbs blajar n keje, bru fikir nak proceed or not! kepada si dia, thank you very much coz u take care about me:) I;m really appreciate it. U came into my life suddenly and make my life more meaningful. at least I have some experiences in loving someone that love me..kn..kn! so, nnt x r aku terkejut BERUK bila menempuh alam universiti n alam dewasa nnt! bak kata Iman, Chill! sayang kau r IMAN n NANA too!! Thank you so much! Si dia yang menyayangi diri aku nie, hahaha! *skemanya ayt*, thank you a lot as u always take care about me n loving me;)

ok! AKU dah MAJU! hahaha.. I'm getting MATURE, I'm not CHILDISH anymore. kadang2 jew r..hahahahaha!





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

7 comments:

(: syai_sharif :) said...

apeape ajeee :PP

puterinuraqiliah said...

hehehe;)
aku dh maju tapi byk betul dugaan!
aku benci diri aku skarg!

(: syai_sharif :) said...

hoiii tak baek cakap camtu
kalau kau tak syg diri kau habesla kau nanti ngenggg ;o

wafa nur nadjwa said...

HAHAHAHHA!!!!
lawak2
pu3 dah puberty! hahaha xP
wei ensem tak???
bg aku tgk ;P

puterinuraqiliah said...

syai: bukn aku benci hidup aku..aku benci perangai aku skarg nie r!

wafa: hahaha..aku dh lama puberty r ngek! cuma skarg aku mature! kuakuakua! blh r tahan.. buat ap kau nk tgk! nnt aku rmps aku punya lak! hahahaha

wafa nur nadjwa said...

aku tau la
tu la mksd aku sogel!
hahaha
laaa tgk jer... ;)

puterinuraqiliah said...

ala.. mna leh.. nnt kau cilok aku punya! kahkahkah!