Saturday, May 8, 2010

mcm-mcm hal

kesian skolah aku, klh pertandingn Kawad peringkat negeri..
haish.. mmg r klh kalau practice pun 5 hari jew..
walaupun 5 hari jew practice, kitorg ttp mantap!
credit to miss eisma, cik jamal n cik sharlinie(hopefully betul!)
Thanx a lot di ats segala tunjuk ajr! kalau x lagi hancur rsanya..
to all cadet police marching mmbers, korg mantap n yg terhebat! 
adik2 f4, thn dpn jgn start lmbt ek! nnt jdi mcm thn nie!
to Syamin, thn dpn make sure mng!



OUTING?! bila2?!
hehehehe..8/5/2010
tapi malangnya....! aku dmm r pula! bru igt nak kuar ngn kwn.. 
aku sruh abh bw aku gie klinik n dr x bgi aku blk asrama! dia sruh aku rest kat rumh!
to DR INTAN(Klinik Lita Alis), thnx a lot! bolehlah sya berehat di rumh! kalau kat asrama, almatnya dmm sya x kebah!
mcm mna nk kebah kalau dmm pun still hadap buku!
yup3! mlm smalam ad mentor mentee biology n aku join nunu's class. aku rasa nak pengsan smalam...! 
Zaiha sruh aku tido jew tpi aku ttp berdegil nk bljar! pdn muka aku! kn dah dmm!




MY CLASS..! 5 FIALAARA a.k.a FIALOVE
kelas kau mng lagi utk kelas terbesih! dah 6 kali berturut2 kitorg menang!
haish.. kelas dh bertmbh cantik! nana sponsor tirai, rena lak sponsor wall sticker n aisyah lak sponsor langsir tapi kitorg byr sket. mmg cantik r kelas kitorg! ceh3.. n kelas lain dah mula rasa cemburu! 
hari khamis, x silap r.. miss aida (our class teacher) n pn fadzilah(our tutor) belikn kek as 'pemangkin semangat' utk kitorg study n kklkn kejuaraan kelas terbersih!
chaiyok fialove!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: