Sunday, April 4, 2010

macam-macam ada...

Kejohanan Olahraga MSSKL Zon Sentul


22-25 Mac 2010 @ Stadium Mini Seri Permaisuri
Walaupun x menangkan coz rmi giler yg laju2 n hebat2 tapi aku n bdk2 skul aku ttp happy:)
to Tamil n pip, congratz coz korg dh menang n bw pingat utk skolah! 
to Tieka, jaga kaki 2 elok2 ek!
to kaka n Afiqah A., jgn jdi stalker!
to yg lain2..F4 n F5, korg mmg best r wei! sporting hbs!





....................................................................................................................................................................

TOURNAMENT BOWLING MSSWP

30 Mac 2010  
aku, hajar, mirmo, amirah(f4) n syafiqah(f4) wakil sekolah n sekaligus wakil zon sentul utk tournament bowling.. kenapa wakil zon sentul? hehehee..coz nie dah trus nak cari wakil KL kn..
aku, amirah n syafiqah terkandas di peringkat awl tapi aimi n hajar smpi ke peringkat master. Masa peringkat Master, hajar di tempat yg ke 8 n mirmo di tempat ke 9! bgs2!
ok r 2 kn..

....................................................................................................................................................................

SUKANTARA SESERI

Khamsi, 1 April 2010,
sukantara utk rumah ONCIDIUM n DENDROBIUM
dah brapa kali tertunda n pagi khamis hbs gak..
Alhamdulillah.. In the same day, ada acara tarik tali separuh akhir. 
rumah aku, ONCIDIUM dapat masuk akhir utk mencari johan n n.johan!

Jumaat, 2 April 2010,
acara akhir utk lempar cakera, rejam lembing, lontar peluru n tarik tali
rumah aku bolot emas utk semua acara 2 except lontar peluru coz ada kesalahan teknikal. 
cayalah korg! congratz to TAMIL SELVI:)
tarik tali lawan ngn epi n kitorg klhkn epi! GOOD JOB!

..................................................................................................................................................................

EARTH HOUR + BLACKIDIUM

27 MAc lepas ada earth hour kn..so, skul aku pun wat gak!
best2..semuar warga HITAM berkumpul!



....................................................................................................................................................................

KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SESERI 2010

3 April 2010 @ Stadium Selayang
sukan tahunan kali ke 7!
ONCIDIOIUM JUARA lagi r.. Olahragawati pun org yg sama iaitu TAMIL SELVI
aku? 1 EMAS, 1 PERAK n 1 GANGSA.. semua acara yg aku msuk dapat medal. ok r 2 kn?
kn? hehehehe..


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

mira amira said...

panjang nyer en3 hehe
wah best tgk pics2 happening je..
hehe =)

[airsuam]