Sunday, April 25, 2010

MAC

badan penat
otak bercelaru
apa lagi? aku nak serah jawatan cepat nie..
nak study lak! please...
huhuhuhuhu
aku call umi ptg 2
huaaaaaa..miss umi a lot!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, April 16, 2010

dugaan demi dugaan

saja utk meluahkan perasaan yang lama aku nak kuburkan kat blog nie.. tapi disebabkan kesibukan yang x seberapa nak melampau, aku x sempat nak gie lab comp. Bukan apa, mcm2 problem yg berlaku spnjg berada di seseri sejk menjk nie. brapa kali aku mennagis pun x tau r.. rasa mcm nak give up jew.. haish! semangat nak belajar ada.. except english.. kenapa? ada r... classmates aku n aku rmi yg menangis sbb bnd nie. kami semua tau slh kami tapi kami dah minta maaf.. tolong r..berkatikanlah segla ilmu yg diberi. kami hanya minx diberkatikan ilmu itu. Kami tau kami lemah tapi kami berusaha bersungguh2..setiap orang tidak sempurna dan kena selalu diingatkan. betul x? aku sekarang cepat rasa down, down n down..aku cepat sensitif, terasa, rasa nak mengangis.. kacau bilau perasaan aku. tapi aku pendam kan jew.. biar r dia terkubur dalam jiwa berkarat aku nie. haish! exam mid year dah nk dkt. aky target tinggi utk mid year nie. aku x nak lagi ada markah yg slack..ish2... teruknya aku nie! aku nak marah pun dah susah..tapi aku cepat rasa nak menangis.. nmpk aku happy kat skolh.. aku rasa happy 2 skejap jew.. bila happy, akan ada bencana lain datang..
lepas satu2 dugaan datang.. lepas satu2 aku sibuk menyiapkan kerja yang bertimbun2. kenapa tahun nie byk sgt dugaan... kenapa tahun nie aku cepat terasa n cepat menangis? mana pergi kekuatan aku dulu? mana pergi semangat aku dulu? aku rasa tension dduk skolh 2..rasa nak balik jew.. n hari nie dapat balik. hilang sket rasa tension kau 2.. bygkan r.. org yg kita x pernh tgk dia nangis, tiba2 nangis.. x pelik kew 2? hmmm.. mid year dah nak dkt, lps 2 trial n akhirnya SPM. cepat sungguh masa berlalu.. Alhamdulillah, kawan2 aku sedia membantu, memberi sokongan, mendengar masalah dan memberi kekuatan kepada aku. Aku rasa mcm nak jdi form 4 semula.. aku rasa mcm nak keluar jew drpd seseri 2.. tapi nak buat mcm mna.. thn nie final year aku utk as a school student.. aku kne nikmati peluang nie cukup2 sebelum aku menyesal. aku kne rasa kegembiraan sebelum aku meneruskan kehidupan yg lebih mencabar selepas nie. emonya aku nie....


next...
rabu lps ada majlis mkn beradab.. aku nie kn ex pramusaji..time aku form  dlu. kne r ajr adik2 pramusaji menjadi pramusaji yg bertauliah.. lawak r diorg nie! blur btol..loaaaaaaaaaaading! hehehe..x pew2..kalau ada prob, dtg jew jmp akk k! bgs r korg! syg korg! hahaha.!


then..
alhamdulillah..aku dah smpi rumh! hahahaha.. n umi bw gie mkn ice cream kat iceroom! sedap2! yummy! thanx a lot umi! love u a lot!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, April 4, 2010

macam-macam ada...

Kejohanan Olahraga MSSKL Zon Sentul


22-25 Mac 2010 @ Stadium Mini Seri Permaisuri
Walaupun x menangkan coz rmi giler yg laju2 n hebat2 tapi aku n bdk2 skul aku ttp happy:)
to Tamil n pip, congratz coz korg dh menang n bw pingat utk skolah! 
to Tieka, jaga kaki 2 elok2 ek!
to kaka n Afiqah A., jgn jdi stalker!
to yg lain2..F4 n F5, korg mmg best r wei! sporting hbs!





....................................................................................................................................................................

TOURNAMENT BOWLING MSSWP

30 Mac 2010  
aku, hajar, mirmo, amirah(f4) n syafiqah(f4) wakil sekolah n sekaligus wakil zon sentul utk tournament bowling.. kenapa wakil zon sentul? hehehee..coz nie dah trus nak cari wakil KL kn..
aku, amirah n syafiqah terkandas di peringkat awl tapi aimi n hajar smpi ke peringkat master. Masa peringkat Master, hajar di tempat yg ke 8 n mirmo di tempat ke 9! bgs2!
ok r 2 kn..

....................................................................................................................................................................

SUKANTARA SESERI

Khamsi, 1 April 2010,
sukantara utk rumah ONCIDIUM n DENDROBIUM
dah brapa kali tertunda n pagi khamis hbs gak..
Alhamdulillah.. In the same day, ada acara tarik tali separuh akhir. 
rumah aku, ONCIDIUM dapat masuk akhir utk mencari johan n n.johan!

Jumaat, 2 April 2010,
acara akhir utk lempar cakera, rejam lembing, lontar peluru n tarik tali
rumah aku bolot emas utk semua acara 2 except lontar peluru coz ada kesalahan teknikal. 
cayalah korg! congratz to TAMIL SELVI:)
tarik tali lawan ngn epi n kitorg klhkn epi! GOOD JOB!

..................................................................................................................................................................

EARTH HOUR + BLACKIDIUM

27 MAc lepas ada earth hour kn..so, skul aku pun wat gak!
best2..semuar warga HITAM berkumpul!



....................................................................................................................................................................

KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SESERI 2010

3 April 2010 @ Stadium Selayang
sukan tahunan kali ke 7!
ONCIDIOIUM JUARA lagi r.. Olahragawati pun org yg sama iaitu TAMIL SELVI
aku? 1 EMAS, 1 PERAK n 1 GANGSA.. semua acara yg aku msuk dapat medal. ok r 2 kn?
kn? hehehehe..


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)