Wednesday, March 17, 2010

ragam bdk dah nk SPM

mlm tadi aku hampir nak nangis coz kemalasabn aku datang secara tiba2!
aku wat add math pada siang harinya! satu soalan dkt 2 jam aku jawab! huaaaaaaaaa
mcm mna aku nk jwb for SPM nnt!
asal kau malas sgt pu3!!!!
sengalsengalsengal!
damnnnnn...!!
mlm tadi aku study bio..n! aku terstuck jap!
tiba2 aku rasa nak menangis!
aku capai phone n txt iman. n nil gak!
aku x tau nk txt ngn sapa. nk txt nana, tkut dia busy, txt farid, dia x dew kat m'sia.
lama aku menunggu..smbl2 2 aku meneruskn study bio.
tut..tut.. ada org reply! iman=D
hehehe.. x lama lps 2 nana wat misscalled
ada kwn nak ajk borak!
aku rasa nak nangis..jap2..aku gie solat dulu..;D
misscalled nana smula, txt ngn iman..
itu r keje aku mlm tdi..
tapi..kesian kat iman,, aku lpskn rasa tension aku kat dia.. kesian dia! mwhahahahaha!!! jahat r aku nie! padahal aku tau mcm mna nak release tension aku!
sengal r aku nie!


ok..pnjg gak aku mmbebel nie!
daa~~~~
aku nak SPM
aku nsk smbg study kat OVERSEA
aku nak wat parents n family aku PROUD
aku nak tgk mak aku nangis KEGEMBIRAAN
aku nak 9A+!!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

anaNiL. said...

pu3, i'll pray u the best!!