Thursday, February 18, 2010

rabuku, khamismu

hiraukn title post kali nie!


rabu=17  feb
hari nie ikut kak lina n mak long gie kl..
gie KL Plaza jew. Bw bdk2 kecik nie gie swimming. 
Pavillion? ramai sgt r org..x dew mood nak gie kalau ramai sgt
dah lama gila x dtg KL Plaza..sama jew.. 
x silp aku..last aku dtg time aku drjh 6 or form 1..
byk gak perubahan..hehehe.. nm jew kau nie skul kl tapi jarang lalu area situ
penat giler gie swimming..mlm 2, umi bw gie mkn kat kg bharu..
mkn nasi lemak..mlm2! mmg gemok r!


bdk2 takut air..


asal muka aku nmpk cekung?=P


sambil2 2 mkn biskut gula!


nyum2..so sweet!


aiyoooo!


sweet couple=)


...........................................................................................................................................................................................................................


Khamis=18 Feb
hari nie aku nak gie mencapub kat skul p11(1).. hehe
rindu kat mereka semua.. huhuhuhu..
thanx a lot to Iman coz ambil aku n bw aku gie skul 2 n hntr aku ke almnda=)
xiexie! arigato!
wei2! aku rindu korg semua..
Hani, cara kau letak gmbr kat ats meja kau 2..hmpr sama mcm akunyew meja! n gmbr yg kau tunjuk 2 pun aku letak kot! asal r sama! btw, i miss u damn much=P
Ida, lama giler kita x jumpa! ida mmg nmpk tension..huhuuhuhu..jgn stress k! be strong! miss u a lot!
yang lain2..miss u all so much! hopefully dpt jumpa korg lagi
Dlm pkul 12 lbh..iman hntr aku gie alamnda..
jalan2 jap, gie lunch, solat n trus gie library..
lama giler aku kat library 2..dduk jew smpi kejang kaki aku! dah r sejuk gaban!
time aku dh nk blk, aku terserempak ngn efi.
leh lak jmp kat situ..bertuahnya budak..
btw, miss u r efi..=))


okay! kwn2 ku seklaian..aku rindu korg! good luck 4 spm! jgn nakal!






Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

effy said...

im glad i saw you! haha :D