Tuesday, February 16, 2010

picca

aku x tau r nak cerita apa..
.........................loading.............................
ok! aku tau nak cerita pasal apa..
time aku balik kg sebulan yang lalu..atok meninggal.
untuk menghilgkn kedukaan kami semua,
cousin aku, abg uzaini, bw camera NIKON dia!
my fav maaaaa! so, aku ambil r camera dia 2 n try to capture some pictures...
ada gak yg cousin2 aku ambil..
so, inilah hasilnya=]
Hayrah(ank sedara)

meera(adik bongsu)

faqeh(nie pun ank sedara n adik kpd Hayrah)

iffin(cousin) n izzul(nephew, ank kak lina)


mak usu(cian..ddk dapur jew)

budak2 bermain bangku

dating yea..mak cik n ank sedara nie..

Iffah Irdina

dah mcm mak org pun ada.. 
credit to Kak Dayah(coklat) n kak huda(hijau)

afiq

nie aku n una..cermin almari baju atok=)

kak lina..

ahmad

abg uzaini..(thnx 4 da camera)

mengawan..hehehe


then, hari nie (16 feb) aku dah nak balik nilai. Balik kg Muar. ada kenduri tahlil. Pas2 kn atok laki keluarkan surat nikah! waaaa! surat nikah org dulu2.. atok ckp, atok nak buang. Tapi kitorg semua x bagi atok buang. Atok ckp.. 'wat ap nk simpan. mak(atok p'puan) korg dah x dew'. sedih kot kitorg semua dgr. Tapi kitorg ttp x bgi atok buang. Kitorg simpnkn utk atok n pak ngah ambil satu salinn. Nak letak kat arkib katanya.. so ini r surat nikahnya..





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

izyan said...

wah...adq sdre kbnykn mke cm cina la..
mix ke?!

Truth.Nay said...

O.M.G

gmbr lalat yg sgt.... cun?
haha!
terbaik laaa!!!

puterinuraqiliah said...

yup2..
nenek chinese lorh!
kbnyakn kitorg muka cam cina..hehehe..
mata sepet2..

nana: lalat2 2 mmg pndi posing!

mrs.shafique said...

kak lina cantik.huhehehehe..