Friday, February 12, 2010

adik a.k.a junior

2nd feb 2010
junior masuk...welcome to SESERI!


about 1 week mereka semua nie ada asimilasi..mcm2 r yg terjadi..nsb baik baru seminggu.. manners? tolong jaga sikit ek..
hormatlah cikgu2 seseri n akak2 semua. 
jaga adab dan jgn bermasam muka...


dah macam2 citer+complain psl adik2 yg baru msk nie. Adik2ku seklaian, jgn manja sgt.. di SESERI, kami nak ajar cara hidup berdikari n be a strong lady! sapa rasa nak keluiar tue dipersilakan..tapi jgn menyesal! di SESERI lah mengajar erti sbar, tabah, kuat n HORMAT!
dah 2 minggu adik2 nie kat SESERI, ikut peraturan yea adik2!.. jaga sikit.. especially to ONCIDIANS.. lagi r mcm2 complain2! balik2..adik2 dari rumah ONCI! 
bak kata SARAH (our Kapten): BERNANAH telinga dengar! hopefully, adik2 yang suka buat hal n x jaga manners 2 boleh berubah ek.. hormatilah cikgu2 n akak2 awak semua. awak baik dengan kami, kami akan baik 10 kali ganda! awk buat jahat dengan kami, kami x kn wat apa..hanya mendoakan awak dibukakan hati untuk berubah..


adik2 dorm aku? hmmm...mula2 2 mmg kena attack r..tapi sbnrnya diorg ok n baik. Jgn buat hal ek adik2! nnt akak2 onci 1 marah.. awak x nak tido lewat kn! so, make sure buat duty elok2 n hormat each other=)...
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

3 comments:

Anis lahh said...

Ada kawan dulu school kat Seseri. Nama dia Syawalia :)

full of love,keyna said...

wahh.beshnyee :)

aminullah aron said...

kre bese r 2.....
da kata junior....
kalau rajin coment r blog aq....
aminullaharon.blogspot.com
baru bajar2 nk tulis blog...