Saturday, February 27, 2010

esok-28 feb??

wei2!
esok merentas desa r!
aku? mwahahaha..training ntah cukup ke x!
hopefully menang lagi thn nie..hehehe..
aku harap gak ONCIDIUM jadi JUARA keseluhuran!!!!
esok merentas desa kat BUKIT KIARA
stat lari pukul 7:30
track..huhuhu...berbukit2..mcm nak bunuh org jew..
kahkahkahkahkahkah

ok r..btw, doakn aku menang lagi thn nie..amin...
XOXO

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, February 21, 2010

aku nak balik seseri?!

dah AHAD r!
x ku sangka sungguh cepat cuti berlalu..
dan bermulalh rutin harian ku

*GOSOK baju hmpr setiap hari..(baju sekolah jew x..PEMALAS!)
*BASUH baju pada hari Rabu(Koko n KPo), Jumaat(Bju Sekolah), Sabtu(Bju Prep, Bju Kurung, Bju tido) n Ahd(Semua bju yg x basuh!)
*HOMEWORK berlambak2 kne siapkan!
*STUDY 4 spm.. hampir setiap masa aku mmbuka buku2 pelajaran n sgt ssh nak buka novel/cerita/komik
*DUTY dorm, prefect, kelas n segala2 duty r!
*TRAINING utk merentas desa, olahraga(wakil sekolah) n sports day-acara olahraga
*LEPAK? ntah r... mcm dah x dew masa
*KUTIP duit dwn siswa

aku kena jadi RAJIN r tahun nie! kena KUAT sket! kena SABAR!
semua kerana SPM
aku jawab SPM kerana ALLAH swt!
aku duduk di SESERI kerana ALLAH swt!

ALLAHUAKHBAR! amin..

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, February 19, 2010

I want more!

I'm counting the days!
Can I extend CNY holiday? huhu..
nop2! I must go back to SESERI a.k.a PRISON!
study lorh! SPM is around the corner! alolololo.. relax babe! kui3..huahuahua.. 
Next week merentas desa. Hopefully aku jadi JUARA lagi. All for my house..ONCIDIUM!
then, 1 week school n cuti lagi!!!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Thursday, February 18, 2010

rabuku, khamismu

hiraukn title post kali nie!


rabu=17  feb
hari nie ikut kak lina n mak long gie kl..
gie KL Plaza jew. Bw bdk2 kecik nie gie swimming. 
Pavillion? ramai sgt r org..x dew mood nak gie kalau ramai sgt
dah lama gila x dtg KL Plaza..sama jew.. 
x silp aku..last aku dtg time aku drjh 6 or form 1..
byk gak perubahan..hehehe.. nm jew kau nie skul kl tapi jarang lalu area situ
penat giler gie swimming..mlm 2, umi bw gie mkn kat kg bharu..
mkn nasi lemak..mlm2! mmg gemok r!


bdk2 takut air..


asal muka aku nmpk cekung?=P


sambil2 2 mkn biskut gula!


nyum2..so sweet!


aiyoooo!


sweet couple=)


...........................................................................................................................................................................................................................


Khamis=18 Feb
hari nie aku nak gie mencapub kat skul p11(1).. hehe
rindu kat mereka semua.. huhuhuhu..
thanx a lot to Iman coz ambil aku n bw aku gie skul 2 n hntr aku ke almnda=)
xiexie! arigato!
wei2! aku rindu korg semua..
Hani, cara kau letak gmbr kat ats meja kau 2..hmpr sama mcm akunyew meja! n gmbr yg kau tunjuk 2 pun aku letak kot! asal r sama! btw, i miss u damn much=P
Ida, lama giler kita x jumpa! ida mmg nmpk tension..huhuuhuhu..jgn stress k! be strong! miss u a lot!
yang lain2..miss u all so much! hopefully dpt jumpa korg lagi
Dlm pkul 12 lbh..iman hntr aku gie alamnda..
jalan2 jap, gie lunch, solat n trus gie library..
lama giler aku kat library 2..dduk jew smpi kejang kaki aku! dah r sejuk gaban!
time aku dh nk blk, aku terserempak ngn efi.
leh lak jmp kat situ..bertuahnya budak..
btw, miss u r efi..=))


okay! kwn2 ku seklaian..aku rindu korg! good luck 4 spm! jgn nakal!






Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Tuesday, February 16, 2010

picca

aku x tau r nak cerita apa..
.........................loading.............................
ok! aku tau nak cerita pasal apa..
time aku balik kg sebulan yang lalu..atok meninggal.
untuk menghilgkn kedukaan kami semua,
cousin aku, abg uzaini, bw camera NIKON dia!
my fav maaaaa! so, aku ambil r camera dia 2 n try to capture some pictures...
ada gak yg cousin2 aku ambil..
so, inilah hasilnya=]
Hayrah(ank sedara)

meera(adik bongsu)

faqeh(nie pun ank sedara n adik kpd Hayrah)

iffin(cousin) n izzul(nephew, ank kak lina)


mak usu(cian..ddk dapur jew)

budak2 bermain bangku

dating yea..mak cik n ank sedara nie..

Iffah Irdina

dah mcm mak org pun ada.. 
credit to Kak Dayah(coklat) n kak huda(hijau)

afiq

nie aku n una..cermin almari baju atok=)

kak lina..

ahmad

abg uzaini..(thnx 4 da camera)

mengawan..hehehe


then, hari nie (16 feb) aku dah nak balik nilai. Balik kg Muar. ada kenduri tahlil. Pas2 kn atok laki keluarkan surat nikah! waaaa! surat nikah org dulu2.. atok ckp, atok nak buang. Tapi kitorg semua x bagi atok buang. Atok ckp.. 'wat ap nk simpan. mak(atok p'puan) korg dah x dew'. sedih kot kitorg semua dgr. Tapi kitorg ttp x bgi atok buang. Kitorg simpnkn utk atok n pak ngah ambil satu salinn. Nak letak kat arkib katanya.. so ini r surat nikahnya..





Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

just wanna say..

Hei Nad! 
HAPPY BIRTHDAY n HAPPY SWEETSOURBUCUK 7TEEN=]

sorry, b'day present lmbt smpi..! 
kamu dah tua..tua bangka! tersangat TUA!
tua KEREPOT..hahahahaha..


semoga kau sentiasa diberkati n berbahagia di samping tut... 
wish you GOODLUCK 4 SPM.. Try ur BEST!
PROUD to BE ur FRIEND!
LOVE you!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, February 12, 2010

adik a.k.a junior

2nd feb 2010
junior masuk...welcome to SESERI!


about 1 week mereka semua nie ada asimilasi..mcm2 r yg terjadi..nsb baik baru seminggu.. manners? tolong jaga sikit ek..
hormatlah cikgu2 seseri n akak2 semua. 
jaga adab dan jgn bermasam muka...


dah macam2 citer+complain psl adik2 yg baru msk nie. Adik2ku seklaian, jgn manja sgt.. di SESERI, kami nak ajar cara hidup berdikari n be a strong lady! sapa rasa nak keluiar tue dipersilakan..tapi jgn menyesal! di SESERI lah mengajar erti sbar, tabah, kuat n HORMAT!
dah 2 minggu adik2 nie kat SESERI, ikut peraturan yea adik2!.. jaga sikit.. especially to ONCIDIANS.. lagi r mcm2 complain2! balik2..adik2 dari rumah ONCI! 
bak kata SARAH (our Kapten): BERNANAH telinga dengar! hopefully, adik2 yang suka buat hal n x jaga manners 2 boleh berubah ek.. hormatilah cikgu2 n akak2 awak semua. awak baik dengan kami, kami akan baik 10 kali ganda! awk buat jahat dengan kami, kami x kn wat apa..hanya mendoakan awak dibukakan hati untuk berubah..


adik2 dorm aku? hmmm...mula2 2 mmg kena attack r..tapi sbnrnya diorg ok n baik. Jgn buat hal ek adik2! nnt akak2 onci 1 marah.. awak x nak tido lewat kn! so, make sure buat duty elok2 n hormat each other=)...
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Monday, February 1, 2010

I'll be a senior

aku jadi senior esok?? hehehe..mcm x percaya jew!
hari nie dah nak balik seseri semula..bubye! Raya Cina jumpa lagi!


esok..esok..
HELLO adik2!
WELCOME 2 SESERI!
hehehe..aku jadi senior r esok!
all Bellatrix will be a senior!
are you all ready?
x sabarsemua nak jadi senior..riuh sket sekolah..kalau x sunyi sepi mcm x dew org!


okay! fullstop!
daa~
with lurve..pu3=P
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)