Monday, November 30, 2009

nabila bahruddin

my sayangness!! the craziest kakak eva! hahaha...sorry!
nabila binti bahruddin
lahir kat bangkok, thailand..org siam lorh!
24 dec 1991..n skarg dia study kat uitm kl kot..hehehe. Single but available.

dtg dari canada. 1 week b4 dia nak PMR br dia balik M'sia.so, dia jadi model kat dpn dewan jew r.
ntah mcm mn dia leh jd kakak aku pun x tau! start rapat ngn dia pun pertengahan thn, thn lps. br setahun knl lorh! tapi rapat mcm dah lama knl. pelikkn!
dia ramai adik angkat..antaranya wafa n hani.
dia sangat caring n baik hati. Boleh dikatakan hampir setiap hari dia bagi aku chocolate! hehehe...
kalau aku sakit, dia r org aling risau..
kalau aku ada prob, dia r tmpt aku citer segala masalah aku..
kalau aku nangis, dia r tukang pujuk..
kalau aku rasa nak gaduh, dia r tempat aku begaduh! hahahaha
yang peliknya, dia tahan ngan perangai aku..ish2!
suka kenakan aku..n sgt suka budak laki yang HOT!
kat rumah dia ada byk kucing!
singkatan nm kitorg berdua..PNAB! unikkn!

mama dia sgt baik mcm dia!!

nana,
thanx! SAYANG KAMU!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment: